В тежки моменти има два вида политици – тези, които

...
В тежки моменти има два вида политици – тези, които
Коментари Харесай

Каракачанов: Когато има разделение в обществото, политиците не трябва да наливат бензин в огъня

В тежки моменти има два типа политици – тези, които вършат нещо, и тези, които единствено подлагат на критика. Историята се написа от тези, които вършат нещо. Дори да сбъркат някъде, изправят се и не престават да го вършат. Чух доста рецензии ”, съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов пред Нова телевизия по отношение на думите на президента Радев, че българите умират поради хаоса в ръководството на рецесията, предава БГНЕС.
Според него, когато имаш държавно управление, което прави нещо, което в първата част се е справило чудесно, което в този момент е събрало екип от експерти и се оферират ограничения, е разбираемо от другата страна да чуваш „ заклинания ”. Вицепремиерът счита, че когато се насочат рецензии, би трябвало да се оферират и различни решения, а освен да се приказват „ приказки за политически дивиденти предвид на идните избори ”.
„ С ограниченията, които има страната, прави и взе много ограничения, с които да подкрепи бизнеса, хората с ниски приходи. Според мен ваучерите за туризъм трябваше да обхване повече хора,но ограничения се взимат. „ Всеки си простира краката съгласно чергата ”. Да даваме за образец Германия някак си не е съответно. Според мен, в обстановката, в която се намираме, страната направи значително ”, добави Каракачанов.
Той изрази мнение, че чувството за безпорядък е подбудено от политическите различия.
„ Когато има разделяне в обществото, политиците не би трябвало да наливат бензин в огъня,за да натрупат евтини дивиденти, а би следвало да седнат на една маса и да разискват. Някои от моите съдружни сътрудници не желаят да седнат с опозицията, тя няма интерес да сяда с ръководещите. Извинявайте, само че по този начин не се прави страна ", безапелационен бе Каракачанов.
Според него нещата не трябва да не престават по този метод.
" Няма страна в света, която да е просперирала, когато обществото съзнателно се разделя и опълчва. Не желая да ми раздават ум. Искам да излязат и да предложат. Ние го виждаме по един метод. Хайде да излезем и да го дебатираме обществено. Каня ги на разговор в интерес на хората. Докато политиците разделяха нацията на враждуващи лагери, българската нация стана най-бързо топящата се. Докъде би трябвало да стигнем, с цел да разберем, че по този начин не може повече ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР