В тежка депресия е изпаднала Жана Бергендорф, разкриват хора от

...
В тежка депресия е изпаднала Жана Бергендорф, разкриват хора от
Коментари Харесай

Жана стана пиянде

В тежка меланхолия е изпаднала Жана Бергендорф, разкриват хора от обкръжението й. За да преодолее загубата по Христо Сираков, който се оказа неин непосредствен другар и филантроп, тя почнала да търси разтуха в чашката. „ Сега тя не се дрогира, само че за сметка на това пие като съветски казак – несъмнено по бутилка на ден”, разкриват изумени сътрудници на рокаджийката.

Жана съвсем нямала задължения и доходи, а до момента в който бил жив, Христо Сираков й помагал по всякакъв начин. След неочакваната му гибел през лятото, гласовитката изпаднала в недружелюбност. Бергендорф изгубила всевъзможен живец и карала на правилото „ Ден да мине, различен да дойде”.

Занамерила даже външния си тип. Приятелите й били учудени, че върви облечена в някакъв чалнат жанр сред клошарска мода и грънч – като че ли преди малко изскочила от казана за отпадък. Често облеклата й били изцяло несъчетаеми и неизгладени, само че тя не се тормозила от това. Казвала, че обмисля планове и не се интересува по какъв начин наподобява. От нерви почнала да качва кила и стрелките на кантара вървели стремително към 100. Това също нямало значение за певицата. Жана била изрично срещу диетите. Вярвала че може да отслабне и от самосебе си, в случай че не живее под стрес. Уви, в живота й се случвали все неща, които я травмирали. Вместо да печели нови другари, губела остарели.

„ Христо Сираков беше за нея като татко. Харесваше песните й и намираше метод да направи нещо за нея. Откакто осиротя, Жана стана различен човек. Затвори се - съвсем не излиза, рядко се среща с другари. Когато го прави, постоянно си носи пиянство в ръка.

Движи с по две бутилки – уиски или водка в найлонови торбички, като съветски пияндурник. Вади си от торбата и отпива - непосредствено от шишето. Изглежда една такава - замечтана. Както е отнесена от вихъра, по този начин се включва по избрана тематика. Спряла е с дрогата, само че е отключила друга взаимозависимост – към алкохола. Певците в днешно време нямат участия и едвам оцеляват. Жана няма спестени хилядарки, тъй като е с необятни пръсти и профука даже парите, които завоюва от лотарията. Има малко на брой другари. Ако я поканят на посетители, върви. Никога не се натрапва”, издават осведомени с душевните терзания на пропадналата певица.

Любовният живот на Жана в никакъв случай не е бил лек. Ако върнем лентата обратно, ще стигнем до някогашната й половинка Леандър Франсиско Янес, прочут като Лео от мъжката групировка „ Максимус”. Двамата изживяват трагична връзка с голям брой кавги, раздели и събирания. В последна сметка връзките им стигат до Темида. Лео се ожали пред съда, че е жертва на домашно принуждение от нейна страна.

Според него съществена виновност за битовите кавги и домашните мелета имала Бергендорф. Ядосала ли се, ставало ужасно, запретвала ръкави и нанасяла яки тупаници на към този момент някогашната си половинка. В началото на септември хубавицата пък се похвали, че е сгодена. Обект на възприятията й е Симеон Ставрев. От оскъдната информация, поместена в формалния му профил в обществената мрежа ставя ясно, че той е последовател на футболен клуб „ Левски”. Не е ясно дали още са дружно, написа Уикенд.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР