В театралната гилдия отдавна го подкачат за това, а колеги

...
В театралната гилдия отдавна го подкачат за това, а колеги
Коментари Харесай

Всички Харесват Калин Врачански, Но Актьорът Крие Тежка Тайна! Кой Би Предположил Това За Идола На Екрана! Та Той Се Оказа

В театралната колегия от дълго време го подкачат за това, а сътрудници свързвали даже вицовете за габровци с името му. Наскоро обаче инцидентни очевидци описаха по какъв начин с очите си видяли Врачански в офиса на мобилен оператор в столицата.

Той си плащал сметката и съумял да опули и клиентите, и самото момиче на касата, като за цялостен месец платил едвам 18 лв.. Нищо и никаква сума, която от дълго време не заплащат и елементарните хора у нас, без звездна популярност.

Служителката даже полюбопитствала и попитала Калин Врачански на какъв тарифен проект е, че минава толкоз фино. Без въобще да му дреме, артистът се ухилил до уши и обяснил, че знае по какъв начин да пести от парите си.

Той разказал, че нормално написа СМС-и от интернет, с цел да му излизат гратис. А в множеството случаи, когато му се налагало да звъни по телефона на някого, просто го набирал и затварял. Както се споделя – еврейски СМС.

Знае се, че Калин Врачански е родом от село Роман, във врачанския край. И съгласно множеството от сътрудниците и познатите му, това изяснява прословутата му стиснотия, написа разкрития.ком.

Интересно е какво ще прави като реши да си откри сериозна другарка и сътрудник в живота. Защото годинките си минават, а той не може все да си кукува самичък. Тогава обаче ще му се наложи малко да поотпусне кесията, разясняват източниците.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР