В тази връзка ведомството на Лиляна Павлова обяви обществена поръчка

...
В тази връзка ведомството на Лиляна Павлова обяви обществена поръчка
Коментари Харесай

Всички Наостриха Уши! Лиляна Павлова Дава Четвърт Милион Лева, Но Вижте Само Кой Ще Намаже!

В тази връзка ведомството на Лиляна Павлова разгласи социална поръчка на стойност четвърт милион лв. за доставка на компютри и офис техника, оповестява БГНЕС. Самата поръчка е разграничена на пет обособени позиции.

За 71 500 лева без Данък добавена стойност Министерството на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз 2018 година ще закупи 34 преносимия компютър, 8 настолни компютри, съоръжение за сървър, твърди дискове и други За 88 000 лева без Данък добавена стойност ще бъдат закупени и общо 23 мултифункционални устройства – принтери, скенери, копирни машини. Близо 10 000 лева без Данък добавена стойност ще коства и закупуването на 29 бр. операционни системи. Още 54 500 лева без Данък добавена стойност ще отидат за пазаруването и истински консумативи за копирни и печатащи устройства за потребностите на председателството.

Други близо 30 000 лева без Данък добавена стойност ще бъдат платени за офис техника, която е включена в публичната поръчка за доставка на мебели. Срокът за подаване на предложения е 10 октомври. Това е втора поръчка за доставка на компютърна техника за потребностите на председателството. През ноември предходната година Центърът за подготовка на председателството пусна социална поръчка за доставка на общо 33 компютъра – 31 преносимия компютър и 2 настолни на обща стойност малко над 40 000 лева без Данък добавена стойност. Поръчката бе прекъсната.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР