В тази толкова важна изборна година за Босна и Херцеговина

...
В тази толкова важна изборна година за Босна и Херцеговина
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Без егоизъм на Балканите, нужен ни е мир

В тази толкоз значима изборна година за Босна и Херцеговина по всевъзможен метод ще се опитаме да оказваме помощ за единството на страната, съобщи министър-председателят Бойко Борисов след среща с Драган Чович - член на Председателството на Босна и Херцеговина и хазаин на 21-ия Международен стопански панаир в Мостар оповестиха от държавната осведомителна работа.
Борисов е специфичен посетител на ревюто, което си слага за цел да ускори икономическото развиване посредством среща на бизнеса от района със международни компании. В него ще вземат участие и политически водачи от страните от Западните Балкани, с които българският министър председател ще организира срещи.

По време на диалога му с Чович са разисквани двустранните връзки, пред които има неусвоен капацитет по общото изразено мнение, евроатлантическата вероятност на страните от района и най-сериозният инструмент за гарантирането й – развиването на стопанската система и на инфраструктурата.

Направим ли инфраструктурата , ще има и разцвет. Другото го пробвахме, не се получи “, уточни Борисов.

"Сигурен съм, че нашият евроатлантически път е без конкуренция ", безапелационен беше и Чович.

След идването си българският министър председател написа във Facebook:

"Започна визитата ми в Босна и Херцеговина със среща с члена на Председателството на страната господин Драган Чович. Утре ще вземам участие в откриването на Международния стопански панаир в Мостар. Бих желал по този метод още веднъж да се подчертае смисъла на икономическото развиване на страните от Западните Балкани за европейската им вероятност ".



Междувременно Бойко Борисов поздрави унгарския си сътрудник Виктор Орбан, който завоюва трети мандат с цялостно болшинство.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР