В тази свята нощ поздравявам всяко вярващо в Христа Спасителя.

...
В тази свята нощ поздравявам всяко вярващо в Христа Спасителя.
Коментари Харесай

Рождественско послание: Да помислим и за тези, които нямат топлината на уютния дом


„ В тази свята нощ приветствам всяко вярващо в Христа Спасителя. Нека насладата от раждащия се през днешния ден поради нас и нашето избавление Господ да озари всеки от нас и да ни съпътства в тези светли дни, през всички дни от нашия живот ”.

Това сподели патриарх Неофит в празнично слово по случай коледните празници.

„ В дните на Рождество християните сме призовани към изключително внимание освен към нашето най-близко обграждане, само че и към тези, които живеят лишени от топлината на уютния дом, от сладостта на насъщния самун, от насладата, идваща от човешкото внимание и топла грижа. Ето за какво освен в този ден, само че и във всички наши дни, сме призовани от нашия Госпòд, да оделотворяваме вярата си в каузи на обич, състрадание и щедрост ”, сподели още патриархът.

„ Идващият през днешния ден в света Господ Бог да бъде с всички нас и нашите фамилии. Нека чудната светлина на Неговото Рождество огрява с лъчите си домовете и сърцата ни, та сгрявани и просвещавани от нея да горим във вярата и в вярата, като се утвърждаваме непрекъснато във всепобеждаващата Божия обич, която е основа на всяко съвършенство. Благословена дано да бъде и обичайна празнична софра на Бъдни вечер, която ни събира в упованието на Божия Син! Благодатта и мирът на раждащия се Богомладенец да бъдат с всички нас! Честито Рождество Христово! ”, приключи патриарх Неофит.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР