В тази статия ще ви разкажем за най-двуличния, но най-предан

...
В тази статия ще ви разкажем за най-двуличния, но най-предан
Коментари Харесай

Най-двуличният, но най-предан знак на зодиака …

 scale_600
В тази публикация ще ви разкажем за най-двуличния, само че най-предан знак на зодиака. Или по-скоро за неговите 10 качества, които би трябвало да знаете. Ако това е вашият знак на зодиака, значи сте извадили шанс.

Ако някое от тези качества не ви е харесало, не се безпокойте. Всеки има свои лични дефекти, само че може да се борим с тях.

БЛИЗНАЦИ

1 – Типични клюкари. Те могат да провокират такива събития, в  които и самите  те да се оплетат.

2 – Този знак на зодиака мъчно може да изрази своята признателност на индивида, който му е направил нещо положително.

3 – Близнаците предани другари. Те в никакъв случай няма да предадат същинския си другар. Ако във вашата среда имате другари Близнаци, значи сте извадили шанс.

4 – Този знак на зодиака обича да мисли и разсъждава за съвсем всичко. Той може да се замисли даже и ако  няма защо. Така че не се изненадвайте, в случай че видите, че Близнакът от време на време блокира. Той просто мисли.

5 – Близнаците не могат да живеят без пътешествия. Това е индивидът, който може да създали околосветско.

6 – Близнаците не могат да управляват финансите си и харчат пари.

7 – Този знак на зодиака е  мощно подвластен от времето. Например: Когато се трансформира времето, те могат да се разболеят – може да ги заболи коляно или да се снабдят с  главоболие.

8 – Близнаците знаят безусловно всичко и в това време не знаят нищо.

9 – Това е знак с две лица и по тази причина те постоянно трансформират настроението си. Той може да бъде добър, а в следващия  миг – злобен. Ако той ненадейно ви е нападнал, просто изчакайте да се задейства положителната му страна.

10 – Близнаците няма да пропуснат нито една опция за лесна  печелба. Сред този знак на зодиака има доста аферисти и измамници. Бъдете деликатни. Те могат елементарно да ви омаят.

Връзка с Близнаци

Тъй като този знак на зодиака е основан за обществен живот, те могат елементарно първи да ви заговорят и лесно  се сприятеляват. Така че бъдете готови за натурален флирт с този знак на зодиака. Близнаците създават  доста ярки и запаметяващи се връзки.

Още по тематиката:

*                                                                                           *                                                                              *

Близнаци и Скорпион: Най-зловещите отмъстители в Зодиака!

 

В положение на афект ли ще ви отмъстят или с невъзмутимо формиран проект? Това си коства да знаете, преди да си помислите да им навредите. Вижте кои са най-зловещите отмъстители…

Цялата публикация

Искате да се научите да манипулирате хората? Тези 3 знака на Зодиака ще ви обучат на това до съвършенство!

 

Почти постоянно с цел да постигнете задачите си, се постанова да манипулирате хората по един или различен метод. Тези хора, които са съумели да овладеят операцията до съвършенство, реализират огромни триумфи.…

Цялата публикация

Тайният рейтинг на Знаците на Зодиака: Най- завистливият е Скорпион, най-безкористният- Близнаци

 

Завистта е необичайно нещо. Смятаме, че това е нерешителност в себе си и се опитваме да я  преодолеем, само че не всички съумяват. Завистта е като болест, тя гълтам индивида, независимо…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР