В тази статия ще споделим с вас рецептата за едно

...
В тази статия ще споделим с вас рецептата за едно
Коментари Харесай

Забравете за рака и за останалите тумори само с тези 4 съставки

В тази публикация ще споделим с вас рецептата за едно средство, което ще ви помогне да предотвратите и даже да излекувате рака. Това е мощна композиция от 3 хранителни субстанции, основани от Каролин Андерсън. Но взехме решение да я създадем още по-здравословна и да прибавим четвърта съставна част.

Успяхме да създадем формула, която побеждава даже толкоз смъртоносна болест като рака.

Ефективността на тази рецепта се основава на 2000-годишната индийска традиция. Хранителните вещества, които използваме, са били употребявани в Индия от хиляди години, а учените са провели повече от 5000 медицински проучвания, с цел да потвърдят всички лечебни свойства на това средство.

Редовната употреба на тази лечебна примес понижава развиването на рак до най-малко. Някои експерти са съгласни, че това лекарство може даже да излекува тази смъртоносна болест.

Съставки:

1 супена лъжица зехтин (може да се употребява сурово и органично кокосово масло)1/4 ч. л. черен пипер1/2 ч.л. джинджифил1/2 ч.л. куркума

Приготвяне:

Смесете добре всички съставки. Може да добавите тази пикантна примес към салати, меса, супи и яхнии, въпреки че специалистите считат, че за оптимални резултати би трябвало да използвате тази примес в чист тип.

Пийте веднъж дневно, с цел да предотвратите рак, и 3-4 пъти дневно, с цел да унищожите анормалните ракови кафези.

Каква е тайната на тази рецепта?

Черният пипер подобрява усвояването на куркумина, дейната съставна част в куркумата. Според последните научни проучвания, пиперинът, дейната съставна част в черния пипер, помага на усвояването на куркумин с 2000% и усилва неговата бионаличност.

Самият джинджифил има мощни противоракови, антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Той има способността да блокира канцерогенните фактори и да потиска възпалението.

Джинджифилът се използва широко за лекуване на гадене и повръщане, а също, подтиква здравословния процес на изгаряне на мазнини и детоксикация.

Куркумата е най-мощният съставен елемент на тази рецепта и от дълго време е оценена поради нейните противоракови, антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Хроничното възпаление е главната причина за диабета, сърдечно-съдовите болести и рака. Куркуминът също по този начин има противовъзпалителни свойства.

Вижте още: Орехите са потребни, само че единствено в случай че ядете по шепа дневно!

Проучванията са доказали, че средствата на различната медицина, които се основават на консумацията на куркума, дават изумителен резултат против рака на панкреаса, яйчниците, гърдата, простатата, мозъка и дебелото черво.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР