В тази статия се разглеждат най-актуалните криптовалути в момента. Тъй

...
В тази статия се разглеждат най-актуалните криптовалути в момента. Тъй
Коментари Харесай

Топ трендинг криптовалути днес, 26 декември 2023

В тази публикация се преглеждат най-актуалните криптовалути сега. Тъй като 2024 година е тъкмо " зад ъгъла ", дано разгледаме някои от горещите токени, които набират известност и звук тъкмо преди смяната в новата година.



Най-актуалните криптовалути през днешния ден 26 декември 2023 г:

  • Solana (SOL) – 4-та по величина криптовалута по пазарна капитализация.
  • ApeMax (APEMAX) – 1-вата в света монета от вида Boost-to-Earn в стадий на предварителна продажба.
  • Baby Grok (BABYGROK) – Ръст с над 48% за 24 часа.
  • Osmosis (OSMO) – Роден PoS токен на мрежата Osmosis.
  • Sei (SEI) – Криптовалута, употребена за такси за транзакции в границите на мрежата SEI.
  • XDEFI (XDEFI) – Токен на портфейл без настойничество за сигурни суапове.
  • Sui (SUI) – Криптовалута за възнаграждение на такси за предпазване и транзакции във веригата SUI.
  • Ordi (ORDI) – първата по рода си меме монета в мрежата на Биткойн.

Разгледайте от близко някои от трендовете при монетите:

Solana (SOL)

Solana е високопроизводителна блокчейн платформа, известна със своята скорост и успеваемост при обработката на транзакциите, употребяваща неповторим хибриден механизъм за консенсус с доказателство за история и доказателство за залог.

Solana претърпя възобновяване през последните няколко седмици, отбелязвайки растеж от 93% през последните 30 дни. Пазарната капитализация на Solana е над $48 милиарда и се подрежда на четвърто място по величина след BTC, ETH и USDT.

ApeMax (APEMAX)

ApeMax е първата в света криптовалута от вида Boost-to-Earn и нова меме монета във фаза на предварителна продажба. ApeMax вкарва нова форма на полза измежду алткойните и меме токените. Нещо повече, функционалността за увеличение на облагата е налична даже за притежателите на токени по време на етапа на предварителна продажба .

Подобно на доста нови меме токени през декември 2023 година, ApeMax е на по-бърз блокчейн, по-конкретно на Binance Smart Chain (BSC).

Baby Grok (BABYGROK)

Baby Grok е нова меме монета, пусната в края на 2023 година и употребена като родна монета за чатбота Grok AI. Подобно на друга нова такава монета ApeMax, Baby Grok също се радва на скоростта на Binance Smart Chain.

Osmosis (OSMO)

Osmosis е родният токен на нова платформа за децентрализирана замяна на токени, употребяваща протокола за връзка сред веригите. Osmosis също по този начин разполага с мост от Ethereum към Polkadot.

Крипто трендове през последната седмица на декември 2023 г:

Сезонът на меме монетите – Пазарът на меме монети се разгорещи, като се появи нов интерес към по-младите меме токени като Bonk, Coq Inu, ApeMax , Corgi Ai, dogwifhat , Snek и други

Ръст на Solana – След мечата година за Solana през 2022 година, през последните няколко седмици на 2023 година се следи възобновяване на интереса и известността на SOL, като цената на тази монета се повиши с над 56% през последните 14 дни и с 47% единствено през последните 7 дни.

Топ трендовете при криптовалутите през днешния ден – умозаключение

След този бърз обзор на най-трендинг криптовалутите за 26 декември 2023 година, е явно, че крипто пазарът непрестанно се развива, а меме монетите набират известност наред с по-утвърдени играчи като Solana .

Възраждането на Solana , белязано от впечатляващото ѝ показване през последните седмици, акцентира динамичния темперамент на пазара и изменящите се желания на купувачите. С наближаването на 2024 година тези трендове акцентират непрекъснатите нововъведения и разнообразните благоприятни условия в бранша на криптовалутите, като основават завладяваща сцена за идната година.

Тази публикация не съставлява финансов съвет. Преди да закупите каквито и да било криптовалути, проверете условията за допустимост, преди да продължите.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР