В тази статия събрах всички най-чести грешки при гримиране на

...
В тази статия събрах всички най-чести грешки при гримиране на
Коментари Харесай

Плачевните грешки в грима на очите след 50 години, които състаряват още повече

В тази публикация събрах всички най-чести неточности при гримиране на очите, които се вършат в зрелост. Не се обезсърчавайте, в случай че разпознаете своите в тези неточности. Това е обикновено, всичко може да се поправя и усъвършенства. Затова животът ни е даден, с цел да вършим неточности на всякога, след това да ги поправяме и да продължаваме удовлетворени от себе си.

1. Без помрачаване, донесете долната лигавица, забравяйки за горния клепач

Това не е първият път, когато загатвам тази неточност. И ще ви го подсещам, до момента в който не загуби статута на най-честата неточност измежду дамите 50+

Ако рисувате единствено долната лигавица и не засенчвате молива върху клепача, тогава първокласните очи ще се трансфорат в копчета. Някой ще ги убеди в ужасяващ мотор, че бюджетните трупове имат нездравословен състав. Въпреки че съставът на първокласните е същият, прочетете и сравнете.

 Коригиране на грешката! Смело рисуваме миглите, а също по този начин боядисваме долната междумишница. Това се прави елементарно даже при неприятно зрение (аз съм образец за това). Когато рисувате върху долната пролука, не забравяйте да засенчите малко с четка.

За да извършите грима по-дълъг, би трябвало да фиксирате всичко със сенки в цвят. Цялата загадка е, че гримът би трябвало да бъде уравновесен. Затова с молив сервира и горния клепач, а освен долния.

2. Освен грим на очите, прибавете и други акценти

По някаква причина, на възрастта, в която обичат да вършат претрупан грим, се употребява съвсем цялата козметика: очите са ярки, а аленото червило на устните е по-наситено от това на Гуен Стефани и звездите на остарелия Холивуд и розови ябълки на бузите.

Коригиране на грешката! Тайната на вярно поставените акценти в грима е елементарна: или подчертавате региона на очите или устните.

Ако патешки крайник и други бръчки към очите са доста забележими, само че не желаете да се занимавате с компактен звук, гримирайте устните си блестящо.

Ако бръчките или тънките устни са прекомерно забележими, вършим ослепителен грим на очите. Но не всички едновременно! Забравете за сините сенки и блестящо розовото червило, нанесени дружно.

3. Черни вежди

 Черното постоянно прибавя години. Дори гримьорите работят деликатно с него. Изключение може да бъде, в случай че не е естественият цвят на вашите вежди или коса.

В допълнение към обстоятелството, че богатите черни вежди прибавят спомагателна възраст, те също по този начин вършат горната част на лицето по-тежка, до момента в който очите наподобяват по-малки.

Забравяме за черното и графитеното (то също е обичано на зрелите жени), избираме кафявото. За благополучие има доста нюанси на кафявото и изборът на този, който ви подхожда, е доста елементарен.

4. Много серпантина

Миглите се утежняват с възрастта. Те стават по-тънки, по-къси и даже губят извивката си. Много дами по някаква причина се пробват да компенсират загубата с повече пластове серпантина.

В такива случаи миглите стават като дебели прави крайници на паяк. Това е единствено с това оцветяване, ние освен прибавяме възраст към себе си, само че и понижаваме разноските за грим и изображението като цяло.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР