В тази статия може да разгледате пазарната динамика на Litecoin

...
В тази статия може да разгледате пазарната динамика на Litecoin
Коментари Харесай

Raffle Coin скача рязко: Litecoin и Dogecoin проявяват интерес към триумфа на предварителната продажба

В тази публикация може да разгледате пазарната динамичност на Litecoin (LTC) и Dogecoin (DOGE), както и държанието на техните вложители на фона на изменящите се пазарни условия.

От необикновен интерес е и възходящото внимание на тези вложители към предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) и причините, които стоят зад спекулациите за забележителна възвръщаемост, предстояща след предварителната й продажба.



Litecoin (LTC) към момента се намалява с 3% на годишна база

Litecoin (LTC) увеличи цената си с над 5% през последната седмица, като се повиши от $75 на $88.8 все още на писане на публикацията. Едновременно с това размерът на търговията му означи 20% нарастване през последните няколко дни. Макар че не отразява загуби на графиките, имайки поради, че по-голямта част от топ алткойните претърпяват огромни покачвания, вложителите в LTC се колебат в дълготрайната резистентност на плана.

Предвид този сюжет дълготрайните вложители интензивно търсят нововъзникващи и отличителни благоприятни условия за диверсификация на вложенията си. Сред вариантите, които притеглят неведнъж внимание, е Raffle Coin (RAFF).

Характерът на Dogecoin с ниска капитализация оказва въздействие върху възвръщаемостта му

Dogecoin (DOGE) стана очевидец на незабравим скок от над 20% през миналата седмица, покачвайки се от $0.086 $ до $0.153. Този скок е в сходство с историческата наклонност, при която вложителите се насочват към монетите с ниска капитализация по време на бичи интервали, привлечени от капацитета за обилни облаги. Други токени с ниска капитализация също демонстрираха впечатляващо показване през този интервал.

Въпреки забележителното нарастване на цената, размерът на търговията с Dogecoin сподели признаци на застой с едвам 2% растеж през последните няколко дни. Инвеститорите наблюдават от близко динамичността на пазара и реагират, като пренасочват забележителна част от облагите си към благоприятни условия като Raffle Coin (RAFF), който предлага забележителен капацитет за напредък.

Raffle Coin (RAFF) се отличава с разнообразния си награден фонд за потребителите

Инвеститорите в Litecoin (LTC) и Dogecoin (DOGE) бързо се причисляват към предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) и аргументите за това са безапелационни.

Raffle Coin (RAFF) се откроява като децентрализирана платформа за томболи, която предлага на потребителите опция да завоюват редица награди – от криптовалути до коли и облекла. Този разнороден награден фонд я нарежда като най-иновативната децентрализирана система за томболи онлайн.

След като потребителите захранят сметките си, те получават достъп до голям брой томболи, обхващащи разнообразни времеви рамки. С незабавни тегления и опция за замяна на нежелани предмети за криптовалута, потребителите се възползват от безпроблемното присъединяване. Освен това потребителите имат шанса да завоюват такси от платформата, защото 10% от генерираните такси способстват за месечна лотария.

Инвеститорите, заинтригувани от тази опция, могат да се причислят към настоящия стадий 1 на предварителна продажба, като токените са на цена от едвам $0.016. Участието в предварителната продажба дава опция за придобиване на токени с отстъпка спрямо открития пазар при листването. Освен това вложителите, придобили токени по време на предварителната продажба могат да получат 40% от таксите на платформата въз основа на притежаваните от тях токени.

Инвеститорите могат да бъдат сигурни в сигурността на платформата. Смарт договорът, захранващ платформата, е минал през изчерпателен одит от реномирана компания. Освен това прозрачността на блокчейн технологията разрешава на всички консуматори да виждат всяка транзакция и активност, което предизвиква постоянен и благонадежден пазар.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уеб страницата тук.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР