В тази ситуация, ако трябва да се води война срещу

...
В тази ситуация, ако трябва да се води война срещу
Коментари Харесай

Слави Ангелов: Подсилването на границата със сили от Българската армия е правилно решение

В тази обстановка, в случай че би трябвало да се води война против някой, то би трябвало да се води война против страната, тъй като казусът с мигрантите и двамата починали служители на реда по най-хубавия метод сподели, че страната не съществува, не действа. Това сподели проверяващият публицист Слави Ангелов в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия. във връзка залавянето на рейса с мигранти край Бургас, при което починаха двама служители на реда.

Той уточни, че рейсът, с който са били транспортирани мигрантите, е спрян от придвижване, само че той се движи гладко през няколко контролни пункта. „ В една естествена страна евентуално има механизъм, когато спреш едно транспортно средство, ти в действителност да го спреш. Зад кормилото на този рейс има един сириец, който може би е на 15 и не би трябвало даже мотопед да кара, а да не приказваме за рейс с 50 души.

Освен това, би трябвало да е в бежански лагер в Харманли, а не в Малко Търново, само че той не е там, тъй като страната не се е погрижила за изискванията на това място - там непрекъснато стават спорове. След това този рейс освен че се движи, ами стига до Бургас. Защо не е спрян на пункта на Созопол? Представяте ли си, в случай че тези бежанци не бяха безобидни, а става дума за тероризъм ", попита Ангелов.

Във вътрешността на страната се залавят седем пъти повече хора, в сравнение с границата, което значи, че пробойните са доста, акцентира той.

Според него подсилването на границата със сили от Българската войска е вярно решение. „ Но първото, което би трябвало да се направи, е не да уволниш цялото управление на „ Гранична полиция ", тъй като казусът не е тук, горе. Очевидно е, че тези уволнения са политически и гонят напълно други цели. Защо локалните хора знаят и ти описват всичко, а „ Гранична полиция " си затваря очите? Защо ти залавяш навътре в страната 7 пъти повече мигранти, в сравнение с границата? И „ Вътрешна сигурност ", и страната да стартира да работи ", разяснява Ангелов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР