В тайник на камион край София са открити мъртви 18

...
В тайник на камион край София са открити мъртви 18
Коментари Харесай

В камион край София са открити мъртви 18 бежанци

В тайник на камион край София са открити мъртви 18 бежанци, заяви Министерство на вътрешните работи. Към ведомството е подаден сигнал за зарязан камион в село Локорско и група хора към него.

По първична информация няма данни за пътен случай, а камионът е превозвал нелегално мигранти. Общо 40 души са били укрити в тайник. Част от оживелите се транспортират до болница.

Бежанците са били укрити в построен тайник под транспортиран дървен материал. Според данните на Министерство на вътрешните работи водачите на камиона са избягали.

Съобщението на Министерство на вътрешните работи:

Полицейски дейности са подхванати във връзка със сигнал, постъпил през днешния ден, към 14.15 часа, за зарязан товарен автомобил в землището на село Локорско и група хора към него. Няма данни за пътен случай. По първична информация камионът е превозвал нелегално мигранти - общо към 40 души, които били укрити в построен тайник под транспортиран дървен материал. Според данните все още 18 от тях са умряли. Част от оживелите биват превозени към болница за оказване на здравна помощ.
Предприети са оперативно-издирвателни дейности за определяне на водачите, които по данни на чужденците са избягали. Активната полицейска работа по случая продължава.

Подробности очаквайте по-късно на.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР