В търсене на спасение от войната у нас пристигнаха част

...
В търсене на спасение от войната у нас пристигнаха част
Коментари Харесай

Част от отбора по художествена гимнастика на Украйна се настани в Созопол

В търсене на избавление от войната у нас дойдоха част от националните състезателки на първия тим по художествена гимнастика на Украйна, предава

В Созопол, дружно с родителите си, са част от грациите на област Виница. Част от тима на Виницката Федерация на Украйна по художествена гимнастика към този момент е настанен в хотел в Созопол, край къмпинг Каваци.

Сред 20-те грации на Украйна има национални състезателки, девойки от разширения състав, както и шампионки на Украйна при дами, девойки старша и младша възраст. Всички с една фантазия.

„ Мечтаем за мир и преоценихме всички полезности и това какъв брой сме ценили живота, който имахме до неотдавна. Искаме да се върнем към предишния живот, само че всеки от нас схваща че в никакъв случай няма да бъде същото ”, споделя Аня Миргаротская, треньор.

За Аня работата към този момент е не просто президент на федерация в една от украинските области, а треньор, психолог и втора майка за девойките. Разказва, че най-малките мъчно понасят откъсването от вкъщи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР