В търсене на начини да поддържаме естествената визия на лицето

...
В търсене на начини да поддържаме естествената визия на лицето
Коментари Харесай

Ензимите като ново вдъхновение

В търсене на способи да поддържаме естествената визия на лицето и тялото ни, само че и за ефикасна нова терапия на някои недостатъци по кожата ни, посетихме „ Хил Клиник “, където лекарите употребяват най-новите генерации способи и артикули. Нова вяра от PBSerum Естетичните лекари от „ Хил Клиник “ са намерили ново ентусиазъм за работата си. Това са познатите ензими, погледнати обаче от нов ъгъл. Ензимите са ускорители на химичните процеси в клетката и с помощта на тях тялото ни действа, кодирани са в ДНК-то на всеки жив организъм. Модерната естетична медицина неотдавна съумя да ги „ опитоми “ за своите цели. Испанската компания Proteos Biotech Laboratory е създала три продукта, предопределени за отнасяне на три съществени групи проблеми: остаряла и отпусната кожа, целулит и затлъстяване, белези и стрии.  Гладка кожа вместо белези Белезите са част от живота на всеки. Те са резултат от оздравителния развой след пострадване по кожата, само че нарушават естетически визията и доста хора желаят да ги заличат оптимално. Серията PBSerum е обогатена с хиалуронова киселина, особено проектирана за отнасяне и предварителна защита на фиброзата. Тя има противовъзпалителни и регенеративни свойства, подтиква преструктурирането на колагеновите влакна в матрикса на дермата. Един от продуктите в серията ремоделира белези и фиброзни тъкани. След използването му неверно образуваните колагенови влакна се отстраняват от тъканта, след което стартира синтез на нов, вярно завършен колаген. На това се дължат и поразителните резултати от лечението PBSerum – очевидно по-стегната и гладка кожа.

Нов метод за справяне с целулита Друг изумителен резултат от лечението PBSerum е предефиниране на затлъстяването. Този резултат е изпълним с лекост посредством съответен артикул от линията, който се инжектира в зоните с насъбрана лой. Благодарение на действието му е допустимо да се редуцират с огромен триумф локализираните мастни натрупвания по лицето и тялото. Ролята му е да подтиква липидния метаболизъм и разпадането на триглицеридите, намалявайки размера на мастните кафези в зони, където са прекалено насъбрани. Специалистите в „ Хил Клиник “ го употребяват за неоперативна промяна на двойна брадичка, за моделиране на коленете, понижаване обиколката на корема, за унищожаване на торбички под очите и други

Ензими за подмладяване С помощта на PBSerum се реализира извънредно внимателен лифтинг на лицето. Той е чудесна терапия за моделиране на долната му трета, наблягане на контура и изглаждане на бръчките. След неговата приложимост се следи резултат гладка кожа до степен „ полирана “ и удивително възстановяване на кожния микрорелеф.
Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР