В търговски център в източен Китай се случи зловещ инцидент:

...
В търговски център в източен Китай се случи зловещ инцидент:
Коментари Харесай

Жена падна в зейнала огромна дупка в мол ВИДЕО

В търговски център в източен Китай се случи злокобен случай: жена, която пазаруваше облекла, ненадейно падна в голяма дупка. Драматичният миг е сниман от камери за видеонаблюдение, съобщава South China Morning Post.

По предварителни данни в приземния етаж на заведението са осъществени ремонтни действия. Вероятно майсторите инцидентно са развалили носещата структура, което е довело до сриването на част от тавана.

В този миг в комерсиалната зала имало клиентка, която падна дружно с два стелажа с облекла и получи няколко фрактури. Друг покупател съумя да избяга в точния момент. Отломки от структурата паднаха върху един от строителите, наранявайки краката му. Състоянието и на двамата потърпевши към този момент се прави оценка като устойчиво.

Представител на магазина сподели, че управлението прави всичко допустимо, с цел да отстрани следствията от случая и да окаже нужната помощ на потърпевшите, а също по този начин си сътрудничи с органите на реда.

Местните управляващи започнаха задълбочено следствие на аргументите за сриването. Инспекторите се интересуват на първо място дали този случай е резултат от нарушавания, позволени по време на проектирането и строителството на комерсиалния комплекс. Те се пробват да разпознават по-системни проблеми със спазването на строителните правила и наредбите за благоустройството.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР