В такива ситуации трябва да се демонстрира политическа воля, за

...
В такива ситуации трябва да се демонстрира политическа воля, за
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: В МВР се покровителстват каналите за незаконни мигранти

В такива обстановки би трябвало да се показва политическа воля, с цел да се търси сериозна наказателна отговорност. Но казусът е в друго. Гонят се мигранти към София, само че какво става на границата, тъй като мигрантите минават от там. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на " " ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров във връзка следващия случай с потърпевш служител на реда след гонка с мигранти.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 804
Той разясни, че казусът е на българо-турската граница и прикани да се ревизира по какъв начин наподобява оборудването на турско-гръцката граница, откъдето прекосяването на противозаконни мигранти е съвсем невероятно.

Трябва да се струпат полицейски сили на границата. Проблемът е в организационото положение в Министерството на вътрешните работи. Има потребност от смяна на структурите и да бъдат подготвени спомагателни служители на реда, само че това сега не се случва, разяснява Атанасов и добави, че оставките на основния секретар на Министерство на вътрешните работи и заместника му не вземат решение проблемите.

Има и нещо друго – с цел да ги има тези пробойни, това значи, че има корупционни схеми в самото вътрешно министерство, което покровителства тези канали, изясни още съпредседателят на " ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР