В такива ситуации е много лесно да се бием в

...
В такива ситуации е много лесно да се бием в
Коментари Харесай

Заев към македонците: Лесно е да се бием в гърдите, но сега трябва да бъдем рационални |

В такива обстановки е доста елементарно да се бием в гърдите, само че нашето желание е да бъдем рационални и да действаме съгласно упованията на нашия народ, т.е. да продължим напред към Европейски Съюз. Така македонският министър председател Зоран Заев разяснява на Северна Македония за участие в Европейски Съюз.

Показахме европейски обноски и европейски полезности при постигането на договорите с Гърция и България. Но когато Европа трябваше да застане зад европейските полезности, тя не го направи. Трябва да продължим да поставяме старания в духа на създаване на другарство, разговор и диалог, а не да сътворяваме спорове, разяснява македонският министър председател.

Според него " неуспехът да се вземе решение на срещата в Брюксел е проваляне за концепцията на Европейски Съюз ", само че " има още благоприятни условия до декември ". За тези благоприятни условия Заев чака поддръжка от германския министър по европейските въпроси Михаел Рот.

Македонският народ и македонският език са безспорен факт и в България знаят, че Европейски Съюз третира това като европейска полезност и придобивка. Моят дълг е да не се отхвърлям и да стигна до решение, тъй като нашият народ чака да намеря решение, съобщи още Зоран Заев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР