В такава държава живеем, че малко хора могат да бъдат

...
В такава държава живеем, че малко хора могат да бъдат
Коментари Харесай

Не е само Моника Валериева: Кои други родни знаменитости са били жертва на обир?

В такава страна живеем, че малко хора могат да бъдат сигурни, че няма да станат жертва на закононарушение. А колкото повече се знае, че имаш, толкоз по-голям шансът е някой да пожелае твоето.

Кои са българските звезди, които станаха жертва на грабеж в последните години?

Моника Валериева

Това е най-пресният образец. Заради ужаса от това да намериш дома си разрушен и от него да липсват полезности, плеймейтката даже влезе в болница. 

Йорданка Фандъкова

Това се случи през към този момент далечната 2012 година, като крадците са взели със себе си пари и движимости със сантиментална стойност - компютър, бижута, парфюми. 

Константин

Поп-фолк артистът е " любим " на крадците и в последните няколко години на няколко пъти стана тяхна жертва. Крадат обичайното - пари и полезности.

Атанас Месечков

Това се случи предходната година, а най-неприятното е, че се случило през нощта, когато Месечков и брачната половинка му спали. 

Стоянка Мутафова

Великата актриса стана жертва на грабеж през 2016 година по време на пътуването ѝ в Германия. От дома ѝ бяха откраднати пари и златни бижута. Тогава полицията съобщи, че евентуално крадците са следили актрисата преди да създадат удара.

Петър Хубчев

Кражбата стана през 2017 година, като крадците даже са откраднали екипа му от САЩ'94. 

Дения Пенчева

Домът на фолклорната певица беше обран по време на коледните празници. Изчезват бижута, компютър и пари. Тогава тя съобщи, че евентуално има персонален претекст зад обира.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР