В Таганрог, Русия, бе проведен детски фестивал на талантите, но

...
В Таганрог, Русия, бе проведен детски фестивал на талантите, но
Коментари Харесай

Пълен потрес: Полуголи девойки изпълниха еротичен танц на детски конкурс

В Таганрог, Русия, бе извършен детски фестивал на гениите, само че каква беше изненадата на всички, когато на сцената излезли огромни какички с кожени облекла от танцово студио за пластични танци и изпълнили сексуален танц за възрастни. Видеото от втрещяващия миг е оповестено в обществената мрежа. Местните издания прецизират, че съгласно предварителната информация състезанието е за гении и се организира във Фестивалната зала в Таганрог и е за деца на възраст 6-12 години. Въпреки това във финалния кръг на сцената излезли три девойки с черни кожени якета, кожени долни дрехи и високи ботуши, които почнали да танцуват сексуален танц към три стола.



Дария Танцева, хореограф на танцовото студио IMPULSE, членове на което са били танцьорките, е разяснила на възмутените консуматори в обществената мрежа, че самите уредници на фестивала са поканили екипа й и не са отказали даже откакто тя им е разказала за естеството на подготвяния танц.

" Организаторите ми дадоха отговор, че " този конкурс е за всички възрасти и посоки ", написа тя. - Аз самата имам доста малко дете и смятам, че бях унижена ", продължава Танцева.

Според думите на шефа на състезанието Екатерина Макарова " даденото осъществяване е било признато в категорията " модерна хореография " и получи много висока оценка от членовете на журито. Тя обаче разяснява, че ще се стремят за в бъдеще сходни танци да не бъдат смесвани с други детски в един и същи ден.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР