В сьомгово-розова вила на хълм над Кан попзвездата Дуа Липа

...
В сьомгово-розова вила на хълм над Кан попзвездата Дуа Липа
Коментари Харесай

Дуа Липа с първа своя колекция за Версаче

В сьомгово-розова вила на рид над Кан попзвездата Дуа Липа разказва първия път, когато е направила схема на рокля за Донатела Версаче и я е изпратила посредством SMS. " Изобщо не мога да рисувам, тъй че не мисля, че е било доста положително ", споделя тя. " Но мисля, че Донатела разбра какво се пробвах да направя. " Версаче кимва. " Обикновено не работя по този метод ", смее се тя. " Но си споделих: " Добре, тя има визия и гений. Това може да се получи. "


Въпреки че няма дизайнерско обучение и има единствено къса история като модел за фамозната италианска фешън къща, Дуа Липа е най-новата поп звезда, която пробва силите си в дизайна на сбирка, заяви „ Гардиън “.

Следващия месец суперпродуцентът Фарел Уилямс ще покаже първата си мъжка сбирка за Луи Вюитон. Той следва починалия дизайнер Върджил Аблох, който преди да сътвори куфарчета с монограм на LV и костюми от италианска вълна, е бил диджей/продуцент. След това са Ye, някогашният помощник на Abloh, който жонглираше с музиката и стилната си марка Yeezy, и Риана, чиято фешън линия Fenty способства за превръщането ѝ в милиардер, преди да бъде закрита по време на пандемията. Бионсе неотдавна направи сбирка с Balmain и съгласно слуховете ще започва марка за хубост. Дори Хари Стайлс имаше къс триумф с дизайна на чорапи за „ Gucci “.

Най-известната попзвезда, която сполучливо се е преориентирала, евентуално е Виктория Бекъм. Липа не е първата поп звезда. Но като млад реализатор с голямо количество почитатели и с автентичен усет, тя е може би най-близката. Този ход също по този начин подсказва, че огромните конгломерати - LVMH има Луи Вюитон и това, което е останало от Fenty, до момента в който Capri Holdings има „ Версаче “.

" В наши дни огромните марки се нуждаят от ново равнище на видимост ", споделя експертът по PR на звезди Марк Борковски. " Модата не е просто планиране на облекла, а процесът и това, което тези хора съставляват. Наследниците на стилните къщи знаят, че скоростта, с която се трансформира модата, значи, че би трябвало да погледнат отвън това, което познават. "

" Не става дума единствено за това, че Дуа е суперизвестна - тя знае за облеклата ", съгласява се Версаче. " Тя е млада жена, която носи нещата по актуален метод - а това е значимо за одобрена марка като нас. " Колкото и известна да е тя, " значимо е да има външен глас ".

Ревюто се състоя по залез слънце на подиум, окачен над стеснен басейн, с аспект към морето. Моделите бяха с тесни костюми с поли и ярки рокли с микродължини. Роклите се закопчаваха на гърба и бяха в нюанси на розовото Барби и синьото на Лазурния бряг.

Колекцията на Липа е млада, занимателна и по-евтина от нормалната за „ Версаче “ - един бански костюм коства малко под 300 паунда - само че други рокли са с четирицифрена стойност. През последното тримесечие, приключващо през декември, „ Версаче “ регистрира доходи в размер на 249 млн. $, което е с 0,8% по-малко спрямо миналата година.

Колкото и сполучлива да е сбирката на Дуа Липа, по-широкото доближаване сред модата и попзвездите разпали още веднъж един продължаващ спор. Да носиш облеклата не е същото като да ги проектираш, тъй че какво тъкмо съставлява стилният дизайнер в този момент - и задоволителен ли е човек с добър усет и обсег в обществените медии? /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР