В свят, който е ужасен от остаряването, а менопаузата е

...
В свят, който е ужасен от остаряването, а менопаузата е
Коментари Харесай

Джейн Сиймур откри любовта отново на 72: д-р Куин Лечителката сияе и говори открито за сексуалния си живот

В свят, който е ужасяващ от остаряването, а менопаузата е към момента един тип тематика табу, 72-годишната Джейн Сиймур не се опасява да приказва точно по тези тематики. В особено изявление за списание HELLO, aктрисата признава, че още веднъж е разкрила любовта, споделя по какъв начин се трансформира сексулания живот на дамите след менопаузата и разкрива за какво това е най-щастливият интервал от живота ѝ. 

Децата на Джейн Сиймур

Актрисата живее живота си пълноценно - тя е сполучлива актриса, баба и майка на четирите си към този момент пораснали деца - Катрин на 41, Шон на 38 и близнаците Джон и Кристофър на 27. Ето какво споделя тя за тях:

" Всичките ми деца от дълго време са напуснали фамилния ни дом и имат личен живот. Сега е моето време, в този момент е времето да направя това, което постоянно съм желала. Няма смисъл да отсрочвам грижата за себе си, тъй като утрешният ден не ни е обезпечен. "
                             

Джейн и опитът ѝ с менопаузата

Октомври е Месец на информираност за менопаузата и по този мотив актрисата си напомня по какъв начин са се случили нещата при нея и по какъв начин това се е отразило на половия ѝ живот.

" Сексът става мъчителен и би трябвало да намериш метод да се оправиш с това. Говорих с гинеколога си и той ме насочи към подобаващата естрогенова терапия. Това промени всичко за мен. Трябва да намериш средство, което прави работа за теб и колегата ти. След менопаузата намираш нови способи за снабдяване на наслаждение. Ставаш напълно нова жена. "

 джейн сиймур instagram.com/janeseymour/

Джейм Сиймур за остаряването

Актрисата се надява да отстрани стигмата над старостта, изключително при дамите.

" Целият свят като че ли е срещу остаряването. Мразим го, боязън ни е от бръчките, от белите коси, а би трябвало да го погледнем по различен метод. Сега е времето да обърнем внимание на себе си, да вършим каквото желаеме, да бъдем каквито желаеме. "

 джейн сиймур Getty

Джейн Сиймур за колегата си Джон Замбети

Актрисата откри любовта още веднъж на 72, след четири брака. Нейната половинка е артистът и текстописец Джон Замбети. Джейн напълно неотдавна оповести в Instagram връзката си с него и написа " Никога не съм била по-щастлива ".

Публикацията даже разяснява сътрудника ѝ от сериала " Д-р Куин Лечителката " Джо Ландо:

„ Страхотно е да ви видя дружно, толкоз съм благополучен, че Джон в действителност е добър човек. Браво за вас, госпожице Джейн “, написа артистът Джо Ландо, с който взе участие Сиймор взе участие в хитовия ефирен сериал „ Д-р Куин, лекарката “ от 1993 до 1998 година.

Сиймур разкрива, че Замбети е същински благородник и непрекъснато ѝ прави похвали. 

 джейн сиймур instagram.com/janeseymour/

Актрисата показа и по какъв начин се грижи за себе си - извършения и диета

" Не съм фанатик на тематика тренировки, само че виждам да се движа. Преди обичах да танцувам, в този момент си върша най-вече леки раздвижвания. "

Актрисата споделя, че спи по 8 часа всяка нощ, съблюдава Средиземноморската диета и прави фастинг.

 джейн сиймур instagram.com/janeseymour/
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР