В свят, където криптовалутите преобръщат финансовите пазари с главата надолу,

...
В свят, където криптовалутите преобръщат финансовите пазари с главата надолу,
Коментари Харесай

Solana и Polygon се разклащат от решението на SEC, Wall Street Memes прогресира

В свят, където криптовалутите прекатурват финансовите пазари с главата надолу, се появяват нови звезди на сцената. Solana и Polygon бяха измежду тях, до момента в който незнайният фактор в лицето на Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати (SEC) не изпрати техните акции в лъкатушен спад. 

Но макар несигурността, други съществуващи и неотдавна появили се криптовалути като Wall Street Memes намират пътя си към триумфа, показвайки капацитета си да трансформират разбирането ни за меме криптовалути. В публикацията ще разгледаме какво тъкмо се чака да се случи със Solana (SOL) и Polygon (MATIC), както и ще разгледаме пазара от позиция на една “ ” – $WSM токена .

Състоянието на Solana и Polygon в светлината на събитията със SEC  

Бъдещето на Solana и Polygon е под много огромна въпросителна след скорошното решение на Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати (SEC) да класифицира техните токени, SOL и MATIC, като скъпи бумаги.

Въпреки негативните отговори на Solana Foundation и Polygon Labs за тази подредба, крипто пазарът към този момент изпитва следствията от това решения. SOL и MATIC записаха растеж от надлежно 4% и 3% за последните 24 часа, само че техните цени спаднаха с повече от 20% през последните седем дни.

Като цяло, бърза информация в Coinmarketcap демонстрира, че Solana е оценена на $14.87 все още на писане на публикацията, като е с над 54% по-надолу на годишна база, до момента в който Polygon в последните месеци се срина много, с цел да доближи до актуалните си равнища от $0.5896 и над 31% срив на месечна база.

Становището на Solana Foundation и Polygon Labs

В отговор на дейностите на SEC, Solana Foundation и Polygon Labs показаха готовността си да си сътрудничат с регулаторите. Solana Foundation съобщи, че не се съгласява с класификацията, само че приветства взаимоотношението с регулаторните органи, като това е много контрастна позиция с тази на Ripple, които са подготвени да отстояват позициите си.  

От своя страна, Polygon Labs акцентира, че MATIC не е ориентиран към пазара на Съединени американски щати и акцентира уговорката си към своята общественост и световната природа на своята мрежа, което, почтено казано, е малко колеблив отговор.

Но този случай със SEC е много добър образец за възходящото напрежение сред крипто промишлеността и регулаторните органи. Това би могло да провокира повече неустановеност и волатилност в крипто пазара, изключително в случай че други страни последват образеца на SEC.  

Дори и макар тази непредвидимост, криптовалутите не престават да са атрактивни активи за доста вложители с помощта на високите им евентуални възвръщаемости и нововъведенията, които те оферират.

Wall Street Memes – когато двама се карат, третият печели

Всички сме чували тази остаряла максима, само че тя е годна на 100% в този случай. В сянката на проблемите на Solana и Polygon, Wall Street Memes продължава да напредва. С над $7.8 милиона събрани досега и голямата обществена поддръжка, този меме токен изпреварва и надминава някои от старите играчи в промишлеността.  

Успехът на Wall Street Memes демонстрира, че крипто вложителите не престават да търсят нови и новаторски способи за вложение, даже и във времена на регулаторна неустановеност. Токенът $WSM доближи цена от $0.0292, а доста крипто вложители плануват блестящо бъдеще за всички, които влагат в тази нова криптовалута .

Twitter почитателите стават от ден на ден, като надминаха към този момент 232,000, а Instagram страницата също е известна – с над 524,000 почитатели. Всичко това движи посоката на това ново придвижване, което получава доста солидна поддръжка от всички.

Разбира се, някои вложители биха се зачудили за какво да влагат в $WSM, откакто $SOL и $MATIC са си много солидни криптовалути, с построена известност и имена в промишлеността. Макар в това мнение да има солидни причини, никой крипто вложител не чака от Polygon и Solana да покачат цената си в идващите месеци, до момента в който възможностите на Wall Street Memes да скочи с над 500% са изцяло действителни. Видяхме доста меме криптовалути, които безусловно изригинаха с над 50-100 пъти и въпреки техните концепции да не са на пръв взор съществени, то финансовият тласък е налице.

Какво би трябвало да знаем за $WSM?

Разбира се, в случай че желаете да купите токени от предварителната продажба, е значимо да знаете какви са точните параметри, по тази причина и в тази таблица ще ги разгледаме:

Заключение

Напрежението сред крипто промишлеността и регулаторните органи ще продължи да бъде водещ фактор за бъдещето на крипто пазара. И до момента в който Solana и Polygon се борят с последствията от решението на SEC, Wall Street Memes демонстрира, че крипто промишлеността е динамична и способна да се приспособява. Въпреки настоящите провокации, крипто промишлеността продължава да бъде изпълнена с благоприятни условия за тези, които са подготвени да поемат риска и да се гмурнат в неизвестността.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР