В своята първа публична поява като ръководител на отбора на

...
В своята първа публична поява като ръководител на отбора на
Коментари Харесай

Абитебул: Приоритетът на Хюндай е WRC, не се мисли за Формула 1

В своята първа обществена поява като началник на тима на Хюндай в Световния рали шампионат (WRC) Сирил Абитебул съобщи, че целта на корейския производител остава WRC и за момента не се обмисля съществено стартирането на стратегия във Формула 1. Спекулации за възможното влизане на Хюндай започнаха да циркулират съществено по същото време, в което се появиха слуховете за договарянията сред корейците и някогашния началник на тимовете на Кетаръм и Рено.
 Най-после – Хюндай разгласи новия началник на тима в WRC Най-после – Хюндай разгласи новия началник на тима в WRC
„ Няма съответен проект. Очевидно Хюндай е компания, която се развива световно, има нова продуктова линия, неповторима гама и още и още. Моторспортът е тук, с цел да поддържа този бизнес. Аз би трябвало да схвана, дружно с останалата част от компанията, какво тъкмо изисква този бизнес и по какъв начин можем да му помогнем най-добре.

„ Ралитата са най-хубавото решение, с цел да се оказва помощ на този вид коли – сегмент А. Трябва да забележим по какъв начин този сегмент ще се развие, с цел да сме сигурни, че ралитата остават съответстващи. Определено сега това е нашият приоритет. Трябва да побеждаваме, с цел да сме сигурни, че тази стратегия носите най-големите изгоди на нашия бизнес “, съобщи Абитебул.

„ Няма да споделям „ да “, тъй като по-късно вие ще започнете да твърдите, че Хюндай ще влиза във Формула 1 – бе коментарът на Абитебул по отношение на слуховете за желанията на корейския производител по отношение на Формула 1. – Ще се върна към предходния ми отговор. Трябва да сме сигурни, че моторспортът оказва помощ на нашия бизнес. За в този момент ралитата вършат това и целта е да сме сигурни, че това продължава да е по този начин. “

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР