В своя позиция от Куадрант Бевъриджис АД - официалната бутилираща

...
В своя позиция от Куадрант Бевъриджис АД - официалната бутилираща
Коментари Харесай

С позиция срещу насилието “Пепси България“ прекрати рекламната си кампания с Тото

В своя позиция от " Куадрант Бевъриджис " АД - формалната бутилираща компания на продуктите на " Пепси " за България, оповестяват, че са подхванали всички ограничения за преустановяване на съдействието с артиста и влогър Йонислав Йотов - Тото.

На 1 август стана известно, че фотоси на Тото са свалени от рекламни позиции в уеб страницата на " Пепси България ", чието рекламно лице е той. Това се случва откакто видео отпреди няколко месеца, в което треньорът по баскетбол Константин (Тити)Папазов признава в подкаста на Йонислав Йотов (Тото) от Скандау, че персонално е подстригал принудително жена, обиколи обществените мрежи и провокира отвращение в потребителите. Поводът за акцента върху изявлението на Папазов е казусът от Стара Загора, в койтомомиче бе обезобразено с макетен ножот 26-годишен мъж.

На 1 август Тото се извиниза неналичието на сериозна реакция и изясни, че е премахнал всички клипове от канала си.

Днес, 4 август,от " Пепси България " излязоха с позиция срещу насилието.

" Считаме, че дейностите ни би трябвало да се правят при ценене на човешкото достолепие и физическата сигурност. " Куадрант Бевъриджис " се ангажира да поддържа общество, учредено на взаимно почитание и съпричастност, без злоупотреби, дискриминация или принуждение. Ние няма да предоставяме естрада на държание, което не демонстрира приемливост или предизвиква издевателството и насилието ", пишат от компанията.

Преди дни Тити Папазов се извини за казаното. " Тъпа постъпка, отговорен съм " - по този начин баскетболният треньоркоментираслучая пред OFFNews.

По думите му година след случая той и момичето са стоплили връзките си. " Чуваме се на нейни рождени дни. Но не е правилно, че е била заключена с белезници. Всичко стана за 15 минути и тя си потегли ", изясни треньорът.

" Разкайвам се, само че е след дъжд качулка. Виновен съм, не мога да се оправдая. Нося си кръста. Ако това го бе направил Пенчо Иванов, нямаше да се приказва, само че аз съм обществена персона ", разяснява още Тити Папазов.

Припомняме, че във въпросното видео, станало обект на рецензии,Тити споделя, че бил във връзка смомиче, което му е изневерило с негов доста непосредствен другар. За да я " накаже ", Папазов желал да подстрижекосата на момичето. Тъй като тя, по думите му,се " борила неисово за косата си ", Папазов съумял " единствено " да направи дупки.

„ Пристига тя. Може би щях да простя, само че изнагля. Викам - да те запитвам нещо. Възпитателно ти дадох съвет по какъв начин да контролираш нагона си - по кое време си игра със Суно? Получих пъклен неточен отговор. И крещя в този момент, тъй като моята думацепи камъка на две, единственото нещо, което може да се случи, е да те подстрижа. И стартира процеса на подкастряне “, споделя със удовлетворение Тити Папазов.

Историята продължава с появяването на комшия, който идва да ревизира какво се случва в жилището, мислейки си, че става въпрос за обезчестяване, поради виковете на момичето. Папазов го попитал какво би направил, в случай че хване жена си да му изневерява с най-хубавия му другар, на което той дал отговор " ще я убия! "

" Виж каква е разликата, аз единствено възпитателно я подстригвам ", споделя, че е дал отговор на съседа си Тити, на което цялата аудитория, водещият и самият Тити избухват в смях, а изречението е последвано от бурни овации.

През цялото време, до момента в който Тити споделя детайлностите за подстригването на момичето, Йонислав Йотов е очевидно вдъхновен и впечатлен от историята, като на няколко пъти изпада в плевел смях.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР