В свой нов пост шоуменът и политик Слави Трифонов излага

...
В свой нов пост шоуменът и политик Слави Трифонов излага
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Сега ще ви изложа малко факти – за Банкова, Василев и Коцев

В собствен нов пост шоуменът и политик Слави Трифонов излага „ малко обстоятелства “ за Банкова, Василев и Коцев, както и за техните връзки с татко и наследник Марин и Стефан Димитрови. „ Не зная по какъв начин се е получило, само че от опита мога да кажа, че имам две страни – равноправни. Едната е прочувствена, другата е практична. Сега, за малко ще оставя прочувствената настрани и дружно с практичната ми част ще ви изложим малко обстоятелства. “ Така написа Трифонов.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Не зная по какъв начин се е получило, само че от опита мога да кажа, че имам две страни – равноправни. Едната е прочувствена, другата е практична.

Сега, за малко ще оставя прочувствената настрани и дружно с практичната ми част ще ви изложим малко обстоятелства.

Бившата шефка на митниците, Петя Банкова, назначена от някогашния министър на финансите, Асен Василев, се намира в следствения арест поради контрабанда и проведена незаконна група. Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, Живко Коцев, напълно подкрепян от някогашните ръководещи от ПП/ДБ, е на поредност от фотоси, излезли в интернет, на които ухилен и в положително въодушевление е дружно с татко и наследник Марин и Стефан Димитрови, които са също в ареста поради контрабанда и ОПГ дружно с Петя Банкова. Бившият министър на Министерство на вътрешните работи и настоящ народен представител от ПП/ДБ, Бойко Рашков, е също на тия фотоси, дружно с Марин и Стефан Димитрови. Живко Коцев, и той е там. Бившият министър-председател и настоящ народен представител от ПП/ДБ, Кирил Петков, също е ухилен на фотография със Стефан Димитров, който напомням е в ареста за контрабанда и ОПГ.

Току що излезе информация, че депутатът от ПП/ДБ Настимир Ананиев е разследван от Софийска градска прокуратура за канал за трафик на опиати и пране на пари.

Сигналът за Настимир Ананиев е подаден от съдия-следовател на първата инстанция в гр. Антверпен, Кралство Белгия. Бившият министър на финансите Асен Василев сподели, че във фискалния запас има 9 милиарда и 900 милиона лв.. А новият министър на финансите, който през вчерашния ден встъпи в служба, Людмила Петкова, сподели, че във фискалния запас има 6 милиарда и 680 милиона лв..

3 милиарда и 220 милиона лв. ги няма. 3 милиарда и 220 милиона, хора. Държавни пари, парите на всички нас.

Не 3 лв., не 300 лв., не 300 хиляди лв., а 3 милиарда и 220 милиона лв.. Емоционалната част от мен към този момент не може да се сдържа и ме подтиква да кажа: „ Какво става, хора? Май в действителност няма такава страна. “ Хората, които са ни управлявали през миналите девет месеца, в действителност, евентуално са контрабандисти, наркодилъри и ей по този начин, посред другото, са изгубили 3 милиарда и 220 милиона лв. от нашите пари.
Направо е сюрреалистично. Едно такова неуместно, нереално, единствено дето очевидно е изцяло действително. Максимално бързо законът би трябвало да се произнесе, оптимално бързо би трябвало да се отървем от тази сбирщина и оптимално бързо би трябвало да сложим в ред страната. Зависи си от всички нас! Така мисля аз!

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Казусите, които визира Трифонов, са доста. Но ето информацията за последния, раздрусал политическото пространство тази заран – поради контрабанда и трафик на дрога обискирали офисите на Настимир Ананиев, както писа SafeNews.

Операцията е била по искане на белгийската прокуратура, като за акцията е получено позволение на съда. Самите белгийци са споделили кои офиси желаят да бъдат тествани.

Според документите става дума за контрабанда на психотропни субстанции, както и противозаконен доход от търговията с тях

Приравнено на българското законодателство закононарушенията са еквивалентни на незаконна група, трафик на дрога и пране на пари.

Заедно с имената на компаниите белгииците са показали и техните притежатели. Именно по този начин в документите попада името на Настимир Ананиев.

Не е указано обаче той да бъде арестуван

Както SafeNews писа по-рано, самият Ананиев схванал от медиите за акцията.

„ Не съм обезпокоен. Всъщност от вас разбрах, че има хора в офиса. Чух се с мениджъра, сподели, че се прави инспекция на белгийска компания, която в един миг сме обслужвали и желаят документи. Чакат счетоводителката, която е на половин работен ден, да пристигна и да ги даде “, изясни той.

Информацията получил от офис мениджъра си. Той самият към момента не е бил издирван

Той откри в акцията „ политическа бухалка “.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР