В свой аналитичен материал британският в. Дейли Телеграф твърди, че

...
В свой аналитичен материал британският в. Дейли Телеграф твърди, че
Коментари Харесай

„Дейли Телеграф”: Световните организации губят престиж

В собствен изчерпателен материал английският в. „ Дейли Телеграф ” твърди, че съвсем всички интернационалните организации, основани да се оправят с най-важните световни проблеми и считани от години за опора на стабилността в света, са се дискредитирали, предава БГНЕС.
" Руските наемници убиват безнаказано сирийските бунтовници, военната хунта в Мианмар репресира личния си народ, Китай лиши демокрацията от Хонконг, само че Съветът за сигурност на Организация на обединените нации не може да направи нищо по въпроса.
 СЗО: Ваксинирането в Европа е „ недопустимо постепенно ” СЗО: Ваксинирането в Европа е „ недопустимо постепенно ”
В четвъртък Световната здравна организация остро подлага на критика и " недопустимо бавното " имунизиране в Европа и съобщи, че повишаването на кор...
СЗО е безсилна пред пандемията, Европейски Съюз се провали даже с такава видимо елементарна задача като образуване на имунизации, а тапите в Суецкия канал демонстрираха какъв брой уязвима е интернационалната комерсиална система.
Дори НАТО е в рецесия.
Една от главните аргументи за този спад в интернационалните организации вестникът преглежда дълготрайните старания на страните, настоящи отвън признатите интернационалните правила и политики, да подкопаят репутацията на интернационалните институции.
Каква беше цената на назначението на някогашния деспот от Зимбабве Робърт Мугабе за дипломат на благосклонност на СЗО, чийто глава Тедрос Гебрейесус разгласи на целия свят, че е извънредно поласкан от сходно попълване.
 СЗО: Ивермектин като лекуване на COVID-19 единствено в клинични изпитвания СЗО: " Ивермектин " като лекуване на COVID-19 единствено в клинични изпитвания
Световната здравна организация предлага потреблението на „ Ивермектин “ като лек за ковид единствено в клинични изпитвания....
В светлината на всичко това, както и на обстоятелството, че световните проблеми не свършват дотук, водачите на демократичните страни се втурнаха да търсят нови съдружници, да построяват нови модели за решение на световни проблеми. Интересно е да се види какво ще се получи от това, обобщава публикацият ", пишат от " Дейли Телеграф ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР