В свое скорошно интервю за Collider, режисьорът Джо Русо, който

...
В свое скорошно интервю за Collider, режисьорът Джо Русо, който
Коментари Харесай

Джо Русо: До две години ще видим първия пълнометражен филм, генериран изцяло от ИИ

В свое скорошно изявление за Collider, режисьорът Джо Русо, който дружно с брат си Антъни стои зад огромни холивудски продукции на Marvel като „ Отмъстителите: Краят “, показа мнението си за това по какъв начин изкуственият разсъдък (ИИ) може да повлияе на филмовата промишленост, определяйки период от към две години преди технологията да бъде употребена за цялостното основаване на пълнометражен филм:

„ Ние живеем в свят, в който цяло едно потомство добива голям опит в работата с принадлежности с изкуствен интелект и също по този начин не се опасява от технологията. Така че това, което евентуално биха могли да създадат с него, явно е да го употребяват, с цел да проектират метода, по който се основават истории и да трансформират метода, по който те се описват. Смятам, че скоро ще можете просто да се приберете вкъщи след работа, да отворите приложението с ИИ на вашата стрийминг платформа и да му кажете: „ Хей, желая да ми прожектираш филм с мой фотореалистичен аватар и с фотореалистичен аватар на Мерилин Монро, да вземем за пример. Искам да е сантиментална комедия, тъй като през днешния ден имах тежък ден “. И технологията просто ще генерира изцяло правдоподобна история с ваше присъединяване. “, прибавя Русо.

Освен това режисьорът счита, че актуалните тв приемници не са надалеч от това да се трансфорат в задоволително мощни устройства за „ предаване в действително време на всичко, генерирано от ИИ “:

„ Може би даже ще можете да редактирате сюжетите на филмите на момента по този начин, че да отговорят на вашия усет. “

Това са смели и може би тревожни изказвания на една потвърдила се фигура в кино промишлеността, изключително като се има поради, че Холивуд продължава да търси разновидности по какъв начин да обвърже бъдещето си с ИИ. Все отново на този стадий наподобява подозрително, че технологията ще може да се мери с същинските режисьорите единствено след няколко години.

Джо Русо споделя още, че не стои надалеч от създаването на принадлежности с изкуствен интелект. Той разяснява, че е „ част от борда на няколко ИИ компании – положителните, които създават ИИ, с цел да ни предпазят от ИИ “. Режисьорът наподобява вижда навлизането на технологията като нещо неизбежно:

„ За съжаление… ще имаме потребност от ИИ в живота си, тъй като без значение дали го желаеме или не, хора, които са враждебно настроени към обществото, могат по този начин или другояче да го разработят и употребяват. “

Въпреки плашещите си прогнози, Русо остава позитивно надъхан по отношение на капацитета, който технологията има, с цел да даде опция за изява на бъдещите режисьори, сценаристи, артисти и така нататък Според него всеки, който има добра история за описване, само че не може да си разреши услугите на огромно холивудско студио, ще може да я екранизира благодарение на генеративните принадлежности напълно скоро, а това е „ доста вълнуващо “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР