В свое писмо заместник-кметът по сигурността и обществения ред Илия

...
В свое писмо заместник-кметът по сигурността и обществения ред Илия
Коментари Харесай

Наредиха на „Пазари“ да премахне неработещите бараки на ул. „Д-р Пискюлиев“ във Варна

В свое писмо заместник-кметът по сигурността и публичния ред Илия Коев подреди на общинското сдружение „ Пазари " ЕАД непринудено и в 7-дневен период да демонтира бараките на ул. „ Д-р Пискюлиев “.

Писмото е изпратено по отношение на осъществяването на капиталов план за главен ремонт на ул. „ Д-р Пискюлиев “ в правата от ул. „ Ангел Кънчев “ до бул. „ Христо Ботев “. Проектът се финансира по Инвестиционната стратегия за общински планове на Министерството на финансите, по която Община Варна разполага със 100 млн. лева за поправки и нови обекти. В писмото от Коев се показва, че в 7-дневен период обектите, попадащи в обсега на ремонта, би трябвало да бъдат отстранени от общинския парцел.

Съгласно отчет от отдел „ Контрол на комерсиалната активност и туризма “, тези бараки, както и 20 преместваеми обекта на други 8 местоположения в регион „ Одесос “, подлежат на унищожаване, защото в тях не се прави активност и са с неприветлив външен тип.

Срокът, посочен в писмото, изтича идната седмица. След този период бараките ще бъдат демонтирани наложително.

За задачата Община Варна ще разпореди на компанията, с която има контракт, да извърши дейностите по ремонт на преместваемите обекти за сметка на „ Пазари “ ЕАД, показва още заместник-кметът Коев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР