В свое писмо до ректора на Софийския университет майките от

...
В свое писмо до ректора на Софийския университет майките от
Коментари Харесай

Майките до ректора на СУ: Поодкрепяме д-р Гълъбова, недостойно е поведението на преподавателя Ст. Стойчев

В свое писмо до ректора на Софийския университет майките от НГИ Систематани убива застават твърдо зад доктор Цветеслава Гълъбова, като осъждат остро недостойното държание на преподавателя от СУ ”Климент Охридски ” Стойчо Стойчев. Според тях подобен човек няма място в Алма Матер.
Вижте цялото писмо на майките от Системата ги убива:

" До Ректора на СУ проф. Герджиков

Ние майките на деца с увреждания от НГИ Системата ни убива, поддържаме отвореното писмо на доктор Гълъбова, шеф на ДПБ Курило, написано във връзка неприемливото държание на Стойчо Стойчев в качеството му на настоящ учител в СУ Климент Охридски.

За нас е неприемливо обществено потребление на неприлични жестове, пошъл речник и държание, пред деца и протестиращи. Още повече, че господина със подозрителен морал си е разрешил да отиде пред портите на психиатричната болница в 2 часа през ноща, където се е снимал по безцредентен метод с въже в ръцете и приканва през персоналния си профил във фейсбук за обществен линч, уволняване, и заличаване на доктор Гълъбова обиждайки цялата и същина и професионална кариера. Защото тя си е разрешила да изиска неговото премахване от преподавателска активност в най-стария и най-престижния университет в България.

Ние сме надълбоко възмутени и осъждаме сходно повение, обиждащо психологично страдащи и уязвими хора в едно с техните лекуващи лекари, които вършат невъзможното и немислимото за тях. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР