В свирепа битка за оцеляване във „Фермата“ 6 се превърна

...
В свирепа битка за оцеляване във „Фермата“ 6 се превърна
Коментари Харесай

Певицата Поли Хубавенска напуска „Фермата“ 6 след ожесточена женска битка

В свирепа борба за оцеляване във „ Фермата “ 6 се трансформира женският двубой на Арената в шоуто в събота вечер. С извънредно движение, без да стопират нито за секунда, стюардесата Ваня Илиева и националната певица Поли Хубавенска демонстрираха мощ, увереност и централизация в четири провокации.

До финала на дуела съперничките се движеха наедно. Стюардесата поведе на въпросите от Алманаха и при салдото с топка за боулинг, само че националната певица изравни резултата като показва акуратност и хладнокръвие в целенето с прашка. В решителната последна борба всяка от тях нанесе над 600 удара върху дървени талпи, само че Ваня се оказа по-бърза и завоюва дуела, надъхвана от голяма агитка, в която най-силно за нея викаше водачът Петър. След края на надпреварата, макар изтощението, тя направи 20 лицеви опори по свое предпочитание, демонстрирайки цялостно предимство.

Усмихнатата стюардеса победи за втори следващ път като победителка в елиминационен двубой, откакто преди седмица безпощадно прати вкъщи и талисмана на „ Левски “ Дана Русева.

„ Дадох всичко от себе си “, разяснява победената Поли, която е единствената емигрантка в тазгодишното шоу. След загубата тя се прибира в Лондон, където от няколко години е домът ѝ. „ Може да пребивавам в чужбина, само че нося България в сърцето си “, сподели разчувстваната певица на разлъка с шоуто и помоли Ваня да ѝ елементарни за това, че преди седмица я разгласи за лицемерна и прикрита.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР