В светските среди гръмна новината за нова светска двойка. Фолк

...
В светските среди гръмна новината за нова светска двойка. Фолк
Коментари Харесай

Бомба: Фолк идолът Меди е гадже с много известна певица!

В светските среди гръмна новината за нова световна двойка. Фолк идолът Меди е забил известна колежка, само че към този момент крият възприятията си от медиите. Той заряза Моника Валериева и бързо я размени с още по-известна мацка.

Има си основателна причина двамата да крият връзката си, защото сигурно ще провокира огромен скандал и кариерата на певицата ще бъде под въпрос. Очакват я огромни проблеми с продуцента й. 

Хора от светските среди издадоха, че Меди и младата фолк вяра Десита са новата световна двойка. Двамата са неотдавна дружно и това сигурно ще ядоса нейния продуцент Галин, който има открита война с гаджето на Деси и се борят какъв да е номер едно измежду мъжете във фолка, написа show.blitz.

Не знаем дали връзката на неговата певицата с Меди е стигнала до ушите му, само че това ще е следващ удар за него. Не инцидентно показва Лидия като най-хубавия си кадър, защото от Десита получава за следващ път удар под кръста. Това ускорява още повече слуховете, че е разговаряла с мениджърката на Меди за участия и счита да бие шута на откривателя си. 

Запознати разясняват, че връзката им надали ще продължи дълго, защото Меди не е непрекъснат в връзките си с дамите и ги сменя като носни кърпички. Докато Десита е моногамна и търси нещо съществено, което няма да откри в него. Преди това тя имаше връзка с различен артист - Денис Теофиков, който почина преди повече от две години.

Десита се познава от дълго време с Меди, даже се е включвала в негова ария преди да стане огромна звезда.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР