В светските среди е повече от трудно да имаш истински

...
В светските среди е повече от трудно да имаш истински
Коментари Харесай

Какво поиска Кейти Пери от Дженифър Анистън

В светските среди е повече от мъчно да имаш същински другари, само че Кейти Пери е щастливка да има приятелка, която желае да бъде тясно обвързвана и с живота на бъдещата й щерка.

Годеницата на Орландо Блум се чака да роди в края на лятото, а към този момент знаем и коя ще е най-вероятната кръстница на бебето .

Според публикувана информация, Пери се е обадила на своята доста добра другарка Дженифър Анистън с питането дали желае да одобри тази роля, която е и чест, и отговорност.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от KATY PERRY (@katyperry) на Май 27, 2020 в 3:24 PDT

Актрисата извънредно доста се е зарадвала, че Пери е избрала тъкмо нея и през сълзи й е дала позитивен отговор. Тя към този момент има и опит като кръстница на 16-годишния наследник на колежката си и другарка Кортни Кокс, предава Page Six.
 Кейти Пери, най-трудният интервал в живота й и какво я е избавило от самоубийството
Кейти Пери и мислите за самоубийство

Какво я е докарало до ръба

Въпреки че рядко сме ги виждали дружно, Анистън и Пери има дългогодишно и доста мощно другарство . Двете постоянно са дружно както в сложните, по този начин и в щастливите моменти, а явно в бъдеще ще има повече от вторите, тъй като пътищата им ще се свържат по още един метод - с помощта на дъщеричката на Кейти и Орландо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР