В света постоянно се появяват и отминават различни моди. Модата

...
В света постоянно се появяват и отминават различни моди. Модата
Коментари Харесай

Модата на барбитата отмина. Вече на почит са дамите с кецове и метални детектори (ВИДЕО)

В света непрекъснато се появяват и отминават разнообразни моди. Модата се свързва с това, което е известно измежду по-голямата част от хората. Но тук става въпрос освен за модата в облеклата, които носим. Модата може да бъде във връзка с игра, които всички играят, както беше казусът с играта Pokemon Go, или пък с храна, която всички желаят да опитат. В днешно време модата постоянно се дефинира от обществените мрежи и Интернет като цяло. Когато нещо стане известно в Интернет, то бързо се трансформира освен в местна, само че и в международна фикс идея. Дълго време на мода бяха дамите вид „ барби “.

Руса коса, къса пола и кукленско лъчение – към това се стремяха всички дами, с цел да се „ впишат “ в визиите на представителите на мъжкия пол. За страдание, „ барби “ модата се свързва и с едно апатично към значимите неща държание от страна на девойките, почитащи този метод на живот. Акцентът в тази мода бе върху външния тип, а не върху интелектуалните качества или качества на хората.

Но ето, че и тази мода отмина.

Винаги, когато една мода отмине, на нейно място незабавно се появява друга. Дори в някои случаи точно тъй като се повява нова фикс идея, остарялата се не помни. Днес ви представяме влогърката Диджин Брит. Макар на външен тип тя да се вписва в описанието за барби, тя надалеч не е такава. Ето по какъв начин показва себе си самата тя: „ Търсач на реликви и изследовател с металотърсач, който желае да се радостни! Проучвам остарели, ръждясали и забавни находки… Винаги си извозвам чудесно по време на излетите ми, хиля се доста, от време на време е и много мръсно:). Всичките събития във видеата и откритите движимости са действителни “. Представяме ви едно от нейните видеа.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР