В света на спорта изненади има всеки ден, но не

...
В света на спорта изненади има всеки ден, но не
Коментари Харесай

Най-голямата спортна сензация на 21-и век

В света на спорта изненади има всеки ден, само че не и такива с исторически размер. Една от най-големите такива беше шампионската купа на Лестър през сезон 2015/16. В един от емблематичните сезони в историята на Висшата лига " лисиците " надхитриха всички грандове в Англия и съумяха да завоюват сензационно купата, само че тази нощ даже това показване на Лестър бледнее пред случилото се в Съединени американски щати.
През март стартира известният баскетболен шампионат " March Madness " - конкуренция, която генерира стотици милиони доходи, в който се изправят 32-та най-хубави тима в колежанското състезание. И в нощта на петък против събота се случи най-голямата изненада в историята на баскетбола освен на колежанско равнище, само че и в международен мащаб.
Абсолютният любимец за купата имаше привидно лесна задача да завоюва първия си мач в шампионата. Поставеният под №1 тим обаче отпадна от шампионата. За информация - до момента поставените под №1 имаха 135 победи и нито едно проваляне в историята на шампионата. Всичко това обаче се промени тази нощ. Какво се случи - четете и вижте в Sportlive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР