В света на шоубизнеса е пълно с известни хора, които

...
В света на шоубизнеса е пълно с известни хора, които
Коментари Харесай

Красиви, известни и с естествена гръдна обиколка: Кои са българките, които не легнаха под ножа

В света на шоубизнеса е цялостно с известни хора, които лягат под ножа, с цел да трансформират някоя част от тялото си. Понякога сполучливо, а от време на време... е, не е нужно да описваме. Родните звезди също вършат корекции, които са най-често ринопластика, увеличаване на бюста и филъри в устните. Е, има някои родни хубавици, които въпреки всичко устояха на всички налични операции за разкрасяване и резервираха своето естествено лъчение и сексапил. Ето кои известни българки се славят с изцяло натурален бюст:

Симона

Младата фолк певица е една от няколко месеца на огромната сцена, само че е повече от явно, че е натурална хубавица. Пищни устни, само че и пишна гръдна обиколка, а всичко това е изцяло натурално. Симона проби благодарение на Галин, който несъмнено има положително ухо, само че и око за красивото, модерното, само че и надареното. Макар някои да подлагат на критика Симона, че залага прекалено много на голота, само че пък в последна сметка е пълнолетна, много надарена певица и има правото и свободата да прави това, което пожелае.

Виж още: Екстрeмното лице на есента: Данна яхна планински мотор, качи адреналина край Хисаря

Райна

Има ли потребност да загатваме въобще името на Райна? Тя е знак за естествена хубост и сексапил през последните десетилетия. Талантливата певица е от звездите, които несъмнено не се поддадоха на нечии упования, евентуално и стремежи, да промени обиколката на бюста си и резервира своята естествена визия, за което получава единствено похвали.

Виж още: Красавицата на Пловдив фучи с кола за хиляди: Ванко 1 и щерка му разтопиха мрежата

Преслава

Да, Преслава промени ужасно доста лицето си, откакто се подложи на ринопластика. Коментарите и до през днешния ден не престават да циркулират, някои почитатели категоричон не утвърждават смяната в лицето на любимката си, само че тя е към този момент факт. Факт е обаче, че Преслава има натурален бюст, който даже е разкривала, че е намалявала, тъй като в един миг е изпитвала прочут дискомфорт.

Рут Колева 

Певицата е известна със своите интернационалните триумфи в музиката, безчет концерти на влиятелни подиуми и участия в телевизионни излъчвания, само че също по този начин се слали с натурален бюст.

Тита

Едва ли има някой, който да не знае към този момент, че Тита има изцяло естествени дадености. Млада, надарена, красива и с изцяло естествен бюст, Тита несъмнено се подрежда измежду известните българки, които имат забележителна обиколка.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/, https://www.instagram.com/preslava_official/, https://www.instagram.com/simona_alphamusic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР