В света на любовта се случва какво ли не, особено

...
В света на любовта се случва какво ли не, особено
Коментари Харесай

Изповед: Правих секс с майката на съпругата ми

В света на любовта се случва какво ли не, изключително когато изпитаме ненадейно привличане към най-неподходящия човек. Страстта става доста по-могъща от разсъдъка и подхващаме извънредно недомислени дейности, за които в множеството случаи съжаляваме. За сходен случай споделя woman.bg. Анонимен мъж написа писмо до западно издание, защото е направил нещо, което може да коства фамилното му благополучие. Сега той е в мъчителна алтернатива какво да направи, с цел да не заплашва връзката си и в това време да получи това, което му липсва най-вече – огъня в леглото. Вижте какво споделя господинът и какъв е отговорът на специалист по връзките:

„ Преди време майката на брачната половинка ми се нанесе да живее при нас, откакто се раздели с приятеля си. Причината да пристигна при нас беше, че тя не може да си разреши да наеме жилище. Аз нямах нищо срещу нея, разбираме се отлично. Тя е на 49 година, наподобява отлично, постоянно съм я намирал за атрактивна дама, само че в никакъв случай не съм имал полови планове към нея. И през разум не ми е минавало да погледна на нея по този метод. Съпругата ми е на 26 година, аз съм на 27 година и имаме наследник на 4 година. Имаме доста хубава връзка, щастливи сме, не ми е хрумвало да ѝ изневерявам.

Преди няколко месеца обаче се случи нещо по едно и също време прелестно и неприятно. Бяхме създали резервация за уикенда в прекрасен хотел. Щяхме да си прекараме вълшебно, единствено ние двамата. Но в последния миг от работата ми разпоредиха наложителен и доста значим ангажимент. Нямаше по какъв начин, трябваше да остана. Тогава жена ми реши да замине с детето, а аз останах у дома. Първата вечер, малко откакто се прибрах от офиса, заварих тъщата да прави буен секс с много по-младо от нея момче. Никой от тях не разбра, че съм ги видял. Гледката беше толкоз възбуждаща, че за малко притаих мирис и просто ги следих. Тя беше пъклен секси!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР