В света на криптовалутите има много мемe монети, но успехът

...
В света на криптовалутите има много мемe монети, но успехът
Коментари Харесай

Притежателите на Pepe и Dogecoin купуват Pomerdoge – прогнозирана за топ криптовалута през 2023 г.

В света на криптовалутите има доста мемe монети, само че триумфът на предварителната продажба на Pomerdoge засенчи всички останали токени.

Експертите считат, че пазарната стойност на POMD може да нарасне 40 пъти през идващите месеци. В тази публикация ще открием по какъв начин Pepe (PEPE) и Dogecoin (DOGE) губят конкуренцията с Pomerdoge.

Обобщение

  • Проектът Pepe (PEPE) е упрекнат във вероятни манипулативни тактики.
  • Илон Мъск още веднъж загатва за Dogecoin (DOGE).
  • Pomerdoge си е сложил за цел 4,000% растеж до края на 2023 година

Натиснете тук, с цел да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Използвала ли е Pepe (PEPE) манипулативни тактики по време на стартирането на пазара?

Pepe (PEPE) сътвори голямо неспокойствие през април 2023 година, когато беше пусната на пазара и скоро по-късно доближи пазарната капитализация от $1 милиард. Неотдавнашен разбор на времевите редове, осъществен от NCRI, обаче породи съществени опасения по отношение на Pepe (PEPE).



Анализът откри необикновен скок на новите сметки в Pepe (PEPE), основани тъкмо преди стартирането на токена. Според отчета този модел допуска вероятни манипулативни тактики от страна на Pepe (PEPE). Забележително е, че данните от Santiment също акцентират подозрителна активност.

Обемът на обществената мрежа на Pepe (PEPE) за една бърза сесия доближи над 10,200 на 5 май, до момента в който все още на писане на публикацията той е единствено 100. Пазарната стойност на Pepe (PEPE) също е потънала с към 25% през последния месец. Понастоящем Pepe (PEPE) се търгува за $0.000001421.

Профилът на Илон Мъск в X прави подмятания за Dogecoin (DOGE)  

Въпреки преобладаващите мечи настроения на пазара, Dogecoin (DOGE) плава нагоре в класациите за известност. Впоследствие търсенето на Dogecoin (DOGE) означи скок, а цената му се увеличи.

Пазарната стойност на Dogecoin (DOGE) се е нараснала с 14% през последния месец. Така Dogecoin (DOGE) се търгува на цена от $0.075. Основна причина за последния скок в известността на Dogecoin (DOGE) може да се припише на Илон Мъск.

Неотдавна Мъск ребрандира Twitter на X и доста анализатори започнаха да спекулират, че Dogecoin (DOGE) може да служи за по-голяма цел на актуализирания уеб страница. Освен това неотдавнашното местонахождение на Мъск в профила му включваше както буквите X, по този начин и D, което подхранва спекулациите, че последното тук значи Dogecoin (DOGE).

Pomerdoge (POMD) може да скочи 40 пъти

Според проучвателен отчет световният NFT пазар на игри от вида “Play-to-Earn ” (P2E) може да нарасне с над 21% до 2028 година За да се възползва оптимално от тази опция за напредък, нов план за P2E криптовалута, Pomerdoge, навлезе на пазара с неповторима и вълнуваща бизнес пътна карта.

Pomerdoge разгласи идното пускане на Pomergame – нова и неповторима P2E игра. В тази игра геймъри от целия свят ще могат да се борят един против различен, с цел да печелят награди.  

Те също по този начин ще могат да основават и усъвършенстват своите аватари с персонализирани активи в играта, като да вземем за пример кожи. Освен това платформата ще предложи Pomerplace – пазарна сцена за борби. Тя ще разреши на геймърите да продават, купуват или разменят своите активи в играта с други играчи.

Pomerdoge също по този начин ще пусне сбирка от 7,777 незаменяеми токени (NFT). Първо обаче би трябвало да притежавате POMD токен, с цел да закупите тези извънредни NFT. Поради това търсенето на POMD токени за предварителна продажба се е нараснало неведнъж. За да се подсигурява непоклатимост, пулът от ликвидност на платформата ще има пожизнен интервал на блокиране .  

Освен това смарт договорът на токените е минал през два одита : единият от Cyber Scope, а другият от Solid Proof. Забележително е, че по време на предварителната продажба на пазара ще бъдат пуснати  1 милиард POMD токена .

Предварителната продажба ще се състои от четири стадия, като сега се организира стадий 1. Понастоящем покупната цена на един токен е $0.007 , само че пазарната му стойност може да се повиши със 1,700% по време на стадия на предварителната продажба.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) през днешния ден:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР