В света на красотата има малко продукти, които са постигнали

...
В света на красотата има малко продукти, които са постигнали
Коментари Харесай

Феновете на Charlotte Tilbury грабват най-продаваното червило Pillow Talk за по-малко от £10

В света на хубостта има малко артикули, които са постигнали паметен статус като червилото Charlotte Tilbury Pillow Talk. Емблематичният колорит, прочут със своя универсално вежлив нюанс, се трансформира в главен артикул в чантите за гримове по целия свят - само че не е постоянно на ниска цена, на цена от £27.

Въпреки това, с помощта на лимитираната цена -edition комплект за устни, който включва не един, а четири известни продукта Pillow Talk за £39, това значи, че можете да опаковате най-продаваното lippy за под десетина в точния момент за Свети Валентин.

Идеален за тези, които не мога да се наситя на знойния, розово-гол звук, който излъчва Pillow Talk, комплектът, който е показан в мечтана розова опаковка, включва цялостен размер Hyaluronic Happikiss хидратиращ еликсир за червило (на стойност £27) в известното голо розово на Шарлот Тилбъри сянка, червило Pillow Talk Medium Matte Revolution с размер за пътешестване (на стойност £14) и молив за устни Pillow Talk Lip Cheat (на стойност £10).
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР