В света на камерафоните се случи важно събитие: Google Pixel

...
В света на камерафоните се случи важно събитие: Google Pixel
Коментари Харесай

Google Pixel 8 се превърна в един от телефоните с най-добра камера в света, според DxOMark

В света на камерафоните се случи значимо събитие: Гугъл Pixel 8, който има единствено две камери, влезе в топ 10 на най-хубавите устройства, съгласно авторитетната ранглиста на DxOMark.

Експертите оцениха фото и видео-възможностите на новия артикул на 148 точки, което разреши на устройството да заеме девето място, изпреварвайки даже своя предходник в лицето на Pixel 7 Pro и на второ място след Huawei Mate 50 Pro.

Сред преимуществата на камерата на Pixel 8 са точното изобразяването на тоновете на кожата, необятния динамичен диапазон и отличното обрисуване на текстурите. Освен това устройството показва бърз автофокус и ефикасна видео-стабилизация.

Въпреки това, друг фото-модул не е останал и без дефекти: от време на време фотосите може да са незадоволително експонирани и може да се появи звук по време на непрестанно снимане в условия на слаба осветеност или със задно осветление. Наблюдава се и понижаване на детайлността при зумиране.

Камерата на Pixel 8 е показана от главен 50-мегапикселов датчик с обектив F/1.68 и оптична стабилизация, както и спомагателен 12-мегапикселов датчик с ултраширокоъгълен обектив.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР