В света на инфлуенсърите вече всичко е възможно. Колкото повече

...
В света на инфлуенсърите вече всичко е възможно. Колкото повече
Коментари Харесай

Родна инфлунесърка се щракна с Емили Ратайковски в Париж: Ето коя е тя

В света на инфлуенсърите към този момент всичко е допустимо. Колкото повече навлизаш в тази сфера, толкоз повече порти ти се отварят по целия свят и по този начин имаш опция да се докоснеш до в действителност известни хора, които е съвсем невероятно да срещнеш при дтуги условия. 

Виж още: Луксът си я влече: Палома Митева пръска пари като за последно за скъпи облекла

Антоанет Пепе е измежду дребното късметлии от целия свят, които са имали опция да се допрян до международната моделка Емили Ратайковски.

Виж още: Хелоуин въодушевление: Филип Плейн и Лучия се фукат с гъзарски апартамент с частна маза

Родната инфлуенсърка е стигнала до срещата с помощта на представянето на книгата на моделката в Лондон: „ Припознах се в историята на Емили, която показа за несигурността, която е изпитала, откакто е издала книгата си. Сподели и че точно процесът на писане е бил най-удоволетворяващият стадий от основаването на My Body, тъй като след ‘раждането’ на една книга се появява и тревогата по отношение на това по какъв начин ще бъде възприета, какви реакции ще провокира.. “

Виж още: Самовлюбен и загадъчен? Фенове набедиха Цецо от " Игри на волята " в неприлично държание

Двете звездни дами сигурно имат доста общи допирни точки, като най-главната е многото раздели с мъже до този миг в живота им. И двете несъмнено не си поплюват. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР