В света на грижата за кожата модерните и новoпоявяващи се

...
В света на грижата за кожата модерните и новoпоявяващи се
Коментари Харесай

Започни на чисто: 5 съставки против стареене, които ще ти помогнат да върнеш часовника назад

В света на грижата за кожата модерните и новoпоявяващи се съставки срещу стареене идват и си отиват с бързи темпове. Виждали сме всичко. Наистина! Но когато става въпрос за изпитани и същински – тези, които в действителност правят работа не са по никакъв начин доста.

Убедени сме, че и ти като всяка уважаваща себе си млада и съвременна дама си в непрекъснато търсене на нововъведения в козметиката и разкрасителните процедури, които да ти дадат още и още в антиейдж продуктите. И въпреки да си наясно с въздействието на експозома върху кожата си, ти не спираш да търсиш оня най-ефективен артикул в грижата за кожата ти, който да ти помогне да върнеш стрелките на часовника обратно, нали?

Да, за жал стареещата кожа е неизбежна част от живота ни и каквото и да вършим няма по какъв начин да спрем естествения ход на времето. Но можем да създадем по този начин, че да забавим процеса и да сведем до най-малко появяването на първите фини линии, бръчки и хиперпигментация. Все отново коя дама не се стреми към здрава, опъната и сияйна кожа? Всяка! Предизвикателство е да можеш да отсееш кои са продуктите, които обезпечават ефикасна битка срещу стареенето и не самo дават обещание, само че и потвърждават своя забележим резултат във времето. Ето кои са тайните оръжия в грижата за кожата, на които можеш да разчиташ постоянно, в случай че и ти като нас се стремиш към красива, крепко изглеждаща и хидратирана кожа за по-дълго време.
Витамин С
Обожаваме го ще е малко! Мощният антиоксидант оказва помощ за неутрализирането на увреждащите кожата свободни радикали, породени от разнообразни фактори на околната среда, които предизвикват стрес и могат да доведат до преждевременното й стареене. Докато някои съставки за грижа за кожата съдържат големи молекули, които са прекомерно огромни, с цел да обхванат в клетките на кожата, тези на витамин С са с микроразмер, което им обезпечава безпроблемен достъп до клетките, а оттова и повече стимулиране производството на колаген. Още една от изгодите на използването на витамин С е, че той осигурява уплатняващ и изсветляващ за кожата резултат и се бори с изтощения и сив тип. 
Витамин А
Вероятно към този момент си чувала, че производните на витамин А, в това число третиноин (известен също като Retin-A или Renova) и ретинол, могат да оказват помощ за понижаване на появяването на фини линии, бръчки и пигментни петна, като контролират клетъчния продан. Важно е обаче, да подчертаем, че в случай че търсиш мощно средство против дълбоките бръчки, е добре да добавиш ретинол в грижата за кожата си. Витамин А има извънредно значима роля за здравето на кожата, като грижи се за хидратацията и понижава образуването на бръчки и фини линии. Съдържащият се в него бета-каротин се бори с разграждащите колагена свободни радикали, които са съществена причина за разграждането на колагена. Неутрализирайки същите тези свободни радикали пък, ретинолът понижава риска от кожни алергии и възпаления, предизвиква производството на нови кафези.
Нежни киселини
Кой не е чувал за тях, кой не ги знае! Алфа, бета, хидрокси, салицилова и гликолова киселини работят като естествени ексфолианти за изсветляване на матовата кожа. Те също по този начин оказват помощ да се сведе до най-малко появяването на фини линии и разширени пори с придвижване на възрастта. Разбира се, като естествена почистваща система на кожата няма по какъв начин да премахнем напълно порите, само че с помощта на хидрокси киселините бихме могли да създадем по този начин, че те да бъдат по-малко забележими.
Серамиди
Серамидите са липиди или мазнини, които оказват помощ на кожата ни да задържа по този начин значимата и нужна за благосъстоянието й влага там, където й е мястото. Те работят като мощна преграда против вредите, които околната среда нанася всекидневно върху кожата. Ролята на серамидите е да запечатат влагата и да сведат до най-малко появяването на фини лини, подобрявайки тонуса и еластичността на кожата.
Хиалуронова киселина
Чудодейните свойства на обожаваната от дамите по света хиалуронова киселина са многочислени и потвърдили се във времето. Позната със свойството си да задържа вода 1000 пъти над личното си тегло, тя освен хидратира, само че и прави по този начин, че кожата ни да наподобява в пъти по-плътна. Tя работи като натурален овлажнител и “гъба ”, която притегля влагата и се свързва с водата, с цел да подхрани и хидратира кожата ни. Благодарение на бързата миграция на клетките, тъканите са по-добре регенерирани и наситени с хранителни субстанции и О2. В резултат кожата е в пъти по-хидратирана, актуализирана, стегната, еластична, гладка и мека, фините линии са запълнени, като по едно и също време с това се образуват и нови колагенови и еластични нишки.

За жал, всичко това звучи прелестно, до момента в който един ден нейното количество не стартира да понижава с броя на свещичките, които редим върху тортата. В резултат всяка дама може да забележи посивелия и изтънен тип на кожата си.
Aми в този момент накъде?
Замисляла ли си се за какво хиалуроновата киселина е по този начин мечтана и търсена в състава от всяка от нас? Заради хидратацията? Възобновяването на кожата и противовъзпалителното деяние, което оказва на клетките? Или пък поради спомагането да се минимизират и изгладят първите по този начин досадни фини линии? Заради всичко това! Точно това е и повода формулите с хиалуронова киселина от натурален генезис да са по този начин мощно препоръчвани от кожните лекари. 

Търсейки най-подходящия артикул за кожата си, който да дава отговор на всички тези критерии, тествахме най-новата серия Vichy, която е налична в аптечната мрежа и е предложена от нас 50 000 кожни лекари по света. 

Новото потомство противостарееща грижа против дълбоки бръчки в лицето на гамата е това, от което здравият вид на кожата ти има потребност. Експертната грижа на продуктите на Vichy е с клинично потвърдена успеваемост против дълбоки бръчки.

е най-новото попълнение в серията артикули на френския козметичен бранд. 



Серумът прониква в дълбочина в дермата и е заздравен с усъвършенствана формула, която съдържа 1,5% чиста хиалуронова киселина с напредничав изпълващ резултат. Той подтиква естественото произвеждане на хиалуронова киселина, като компенсира до 100% от ежедневната загуба на хиалуронова киселина от епидермиса. Освен всичко това, интензивно хидратира кожата и понижава изразената поява на признаци на стареене, породени от загубата на хиалуронова киселина в епидермиса и намаляване структурата на кожата.



е подобаващ за всяка дама, която търси високоефикасна грижа срещу бръчки и разпределяне на кожата, което го прави толкоз идеален и наложителен в козметичната ни рутина. Подходящ е за всеки вид кожа, даже и за най-чувствителната, като обезпечава дневна грижа, която единствено с едно нанасяне изпълва кожата на лицето и околоочния силует. Клинично потвърдената прогресивна резултатност демонстрира, че единствено след 6 седмици постоянна приложимост фините линии и бръчки са редуцирани и по-малко забележими - бръчките са с 47% по-малко, а фините линии - с 60%. Продуктът е с лека, течна текстура, хипоалергенен, дерматологично и офталмологично тестван, без мирис и алкохол.

Дневен крем срещу бръчки за суха кожа Vichy Lifactiv Supreme е предопределен за дами за всеки вид кожа, които търсят сложна противостарееща грижа от заран до вечер в дълготраен проект. Това е първият крем с повсеместен лифтинг резултат в течение на деня за прогресивна промяна на бръчки и разпределяне на кожата от Vichy. В резултат от неговата дневна устойчива грижа, предпазваща кожата от ежедневното неприятно стареене, което се случва на всяка от нас, се вижда моментална оптична промяна за понижаване появяването на бръчки. Фините линии и недостатъци са очевидно загладени, а тенът на лицето остава пресен и лъчезарен до вечерта. Кадифено меката текстура не лепне и не омазнява ненужно кожата, която наподобява в действителност отпочинала. 



Противостареещата грижа против дълбоки бръчки на гамата Vichy Liftactiv Supreme предлага и Vichy Liftactiv Supreme Дневен крем срещу бръчки за естествена до смесена кожа и Vichy Liftactiv Supreme Дневен крем срещу бръчки със кръвоспиращ резултат SPF30, който е с широкоспектърна UVA/UVB отбрана, повлияваща към този момент съществуващите бръчки и защищава от появяването на нови, в следствие от UV лъчите.

Добави новия Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler Серум за лице и очи към своята ежедневна рутина, като нанасяш 2-3 капки от продукта върху почистена и суха кожа всяка заран и вечер. След него не забравяй да нанесеш хидратиращ и крем.

Не забравяй – здравето е живот, започни с твоята кожа! Кога, в случай че не в този момент е времето да се погрижиш за нея, с цел да се радваш на хубостта и младостта й за допустимо най-дълго време.

*Всички артикули от гамата Vichy Liftactiv Supreme могат да бъдат открити в аптечната мрежа
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР