В света има множество храмове и гробници, в които са

...
В света има множество храмове и гробници, в които са
Коментари Харесай

Славянският магьосник Радомир, погребан в саркофаг, е готов да се събуди (ВИДЕО)

В света има голям брой храмове и гробници, в които са заровени свещеници и магьосници. Разбира се, има хора, които не имат вяра в съществуването на магьосниците. Те считат, че магия няма и не е допустимо да няма разумно пояснение на качествата им. Днес обаче ви представяме една история, която несъмнено ще ви накара да се замислите по този въпрос. Славянският вълшебник Радомир е заровен в саркофаг преди хиляда години. За първи път за него се заприказва преди цели 9 години, когато той бе открит. Саркофагът му бе открит в Иран, по време на строителни работи.

Строителите се натъкнали на антични остатъци от храм, в който археолозите намерили три саркофага. В един от тях се намирал славянският вълшебник Радомир. При него са открити антични книги, карта на славянските земи и златни статуетки. Учените, които изследвали тялото на магьосника, останали изумени, когато открили, че тялото се намира в положение на анабиоза. Това положение е съвсем цялостно, само че обратимо преустановяване на виталната активност. Тоест, Радомир не е мъртъв и може да се разсъни от това положение във всеки един миг.

Това изобретение шокира научната общественост по света.

Професор Валерий Чудинов е един от хората, които са изследвали находката още при откриването й и в този момент той твърди, че магьосникът е подготвен да се разсъни. Учените се сплотяват към това мнение, тъй като сега в света има редица сериозни обстановки и катаклизми, а съгласно преданията, когато това време настъпи, ще пристигна и смяната. Промяната ще се реализира откакто четирима велики магьосници се разсънят от анабиозата, в която са изпаднали. Учените са уверени, че един от тези магьосници е точно Радомир. Засега не са известни местата, на които са останалите трима от магьосниците, само че проф. Чудинов е уверен, че напълно скоро и това ще стане ясно.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР