В света има много авиокомпании. Те имат самолети. Но по

...
В света има много авиокомпании. Те имат самолети. Но по
Коментари Харесай

При евроидиотите

В света има доста самолетни компании. Те имат самолети. Но по целия свят тези машини рядко са благосъстоятелност, а обикновино са отдадени на лизинг.

Европейският съюз наложи наказания против Русия и задължи лизинговите компании (а това са европейски лизингови компании) да върнат всички лизингови самолети от Русия до 28 март. Това са общо 520 машини.

Ето откъс от Фил Сиймор, ръководител на Асоциацията на лизинговите компании в Европа:
1. Върнете 520 самолета! Но по какъв начин да го направя? Руснаците споделиха, в случай че откажете да продължите лизинга, вземете си ги сами! Как да доставим 520 екипажа в Русия, в случай че небето на Русия, Беларус и Украйна е затворено? Не можем да летим!

2. Веднага откакто се реализира прехвърлянето на машините на съветските летища, те към този момент няма да са съветски. Но неруски аероплан не може да лети в пространството на Русия – то е затворено!!! Не можем да летим!!!

3. Лизинговите компании ще работят като основатели за преустановяване на лизинга. При в началото пресмятане на цената на санкциите за спиране = всички сме в неплатежоспособност незабавно. По-лесно е да фалирате, в сравнение с да вземете самолетите. По-евтино е!

4. Февруари мина и Русия би трябвало да заплаща месечни лизингови вноски. Русия се съгласява, само че не може да заплати, т ъй като SWIFT е деактивиран. Ние ще би трябвало да плащаме санкции, само че нямаме пари!!!

5. Дори да вземем тези самолети – какво да вършим с тях? Нямаме потребност от тях, никой не се нуждае от тях и е невероятно да ги продадем!!!!!

6. Съединени американски щати към момента не изтеглят своите Боинги. Ако Европа изтегли от там самолети, тогава Щатите ще доставят своите Боинги на Русия и ще станат самолетна компания N1 в света, разрушавайки както европейския лизинг, по този начин и Airbus.

В името на даже единствено една такава изгода, Щатите трябваше да отприщят войната в Украйна…
Както се споделя – хубост!
От Телеграм

Chap Chaprazov
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР