В сутрешния блок на Нова телевизия Симеон Бойков, собственик на

...
В сутрешния блок на Нова телевизия Симеон Бойков, собственик на
Коментари Харесай

Собственикът на питбула, нахапал професор: Ям професори, насъсквам кучета към професори, по-вкусни са

В утринния блок на Нова телевизия Симеон Бойков, притежател на питбула, нахапал професор в София в столичния квартал Овча купел, описа своята версия за случая. По думите му проф. Иво Панов е провокирал обстановката, написа Блиц.

Ям професори, имам ужасяващ вкус към насъскване на питбули към професори. Не знам за какво професори, по-вкусни са, сподели иронично Бойков.

Препоръчвам на хората да се срещнат с кучешката логика на психиката. Не съм насъскал кучето против професора. Той провокира обстановката, не мога да върна нещата обратно, съобщи притежателят на питбула Слик. 

Попитан за какво кучето му е без намордник, Симеон Бойков сподели: Нито едно куче тук няма намордник. Идваме тук, с цел да ги пуснем тук да тичат. Хубаво нещо е намордникът, когато не можеш да възпитаваш кучето си. Той насъска кучето си против моите. Кучето на професора – немска овчарка, също беше без намордник. Неговият намордник къде е, откакто е наложителен по закон “.

Той съобщи, че е убеден, че кучето му не е нападателно. Няма проблеми да го пусна и в детска градина без намордник, сподели Бойков.

Гледах Слик 10 дни. Мога напълно отговорно да заявя, че кучето не е подготвено да атакува, сподели жена, която разхожда домашния си любим на същата поляна.

Симеон Бойков съобщи, че няма защо да се извинява на проф. Иво Панов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР