В сутрешния блок на Нова телевизия мъжът, който засне клипа,

...
В сутрешния блок на Нова телевизия мъжът, който засне клипа,
Коментари Харесай

Авторът на клипа: С очите си видях Десислава Радева да слиза от колата на НСО

В утринния блок на Нова телевизия мъжът, който снима клипа, показващ по какъв начин кола на Националната работа за защита навлиза в насрещното в София, а по-късно се разиграва препирня сред служителка на НСО и чиновник на КАТ, описа за случая. Припомняме, че се появиха информации, че в колата е била брачната половинка на президента Румен Радев Десислава Радева. Самата тя отхвърли.

Видях, че кола на НСО влиза насрещното с по-висока от допустимата скорост и стопира в посока Патриарха. От първата врата слиза охранителката. От задната врата с очите си видях да слиза госпожа Радева, повърхностно облечена, и да влиза в отсрещния магазин за рокли. Тя може да твърди каквото желае, аз имам вяра на очите си и я видях по какъв начин слиза, съобщи Богдан Асенов.

Това не е първото нарушаване на НСО – да навлиза в насрещното и да стопира както си желае. Докато не беше обърнала колата след слизането на госпожа Радева, пристигна човек от КАТ и искаше да им сформира акт. Започнаха да спорят кой от какъв брой години е в системата. Защо постоянно имаме проблеми НСО с КАТ, сподели охранителката. Служителят на КАТ стоеше като дисциплиниран възпитаник, а служителката от НСО взе самодейността. Дойте още една патрулка, още пет служителя на реда и се обясняваха още половин час. Дойде и шеф от НСО и най-после си стиснаха ръцете, описа Асенов.

Той отхвърли разказът му да е офанзива против президента Румен Радев и акцентира, че симпатизира на нито една партия.

Чух я да споделя: "Аз не съм била в колата ". Естествено, че не сте в колата, г-жо Радева – вие сте в отсрещния магазин. Докато слизаше госпожа Радева, аз говорех по телефона. Започнах да фотографирам, когато стартира разправията сред КАТ и НСО. Трябгваше да търча и по други задания. Не съм кореспондент – това видях. Не видях по какъв начин си е тръгнала госпожа Радева, само че видях по какъв начин слиза. Със сигурност не си е тръгнала с въпросната кола. Сигурно от втори вход. Трябваше да търча по задания – и на мен щеше да ми е забавно да видя по какъв начин си потегля. Интересното е за какво госпожа Радева твърди, че не е била в колата. Ей там ще си сложа главата, в случай че не е по този начин, сподели още Богдан Асенов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР