В сутрешните часове днес на места в Западна България видимостта

...
В сутрешните часове днес на места в Западна България видимостта
Коментари Харесай

Значителна облачност и слаби превалявания

В утринните часове през днешния ден тук-там в Западна България видимостта ще е понижена. Минималните температури са сред 8° и 13°, в София към 9°.През деня облачността още веднъж ще е най-вече забележителна. На обособени места, основно в Западна България, ще има слаби валежи. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 17° и 22°, в София към 18°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, постоянно забележителна. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 17 - 19°. Вълнението на морето ще бъде към 3 бала.

Над планините облачността ще е забележителна, с превалявания от дъжд, над 2300 метра – от сняг. Ще духа сдържан североизточен, по най-високите елементи - запад-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 7°.

В петък облачността ще се задържи най-вече забележителна, тук-там в Югозападна България ще има превалявания от дъжд, а в североизточните региони са вероятни слаби валежи. През почивните дни вятърът в Източна България ще бъде от север-североизток, до сдържан, в останалата част от страната ще бъде съвсем безшумно.

В събота от запад облачността ще намалее, до момента в който на изток ще е към момента забележителна и по Черноморието е допустимо да превали дъжд. Температурите още малко ще се намалят. В неделя ще бъде най-вече слънчево, а в планинските региони и по-топло.

Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР