В суперлуксозен майбах си вози яката дупара Гери-Никол, видя зоркото

...
В суперлуксозен майбах си вози яката дупара Гери-Никол, видя зоркото
Коментари Харесай

Гери-Никол подкара майбах за 500 бона

В суперлуксозен майбах си вози „ яката дупара ” Гери-Никол, видя зоркото око на „ Уикенд ”. От няколко дни младата певица се радва на лъскавото возило, което подарък от заможния й баща.

Проверка сподели, че лимузината коства „ скромната ” сума от 190 000 евро. Майбахът е чисто нов, разполага с всички екстри и развива скорост до 400 километра в час без никакво усложнение, а под капака му се крият цели 460 конски сили. С майбах се придвижва съгражданинът на Гери-Никол – политикът Веселин Марешки, а неотдавна и милионерската брачна половинка Светлана Гущерова шпори из софийските улици същото скъпо возило, което очевидно е най-актуалната кола измежду родния хайлайф.

Изпълнителката на „ Ела и си вземи ” е почитател на скъпите коли, като преди майбаха се возеше в първокласен джип „ Порше Кайен ”. „ Яката дупара ” кара още от 16-годишна и се хвалеше с уменията си зад кормилото, освен това без да има брошура. В всекидневието и за участия тя разчита най-вече на услугите на водач, който я вози из страната. Гери-Никол сама се похвали с новия си подарък, като разгласява няколко фотоса на емблемите на колата, с цел да не остане незабелязана от даже и един от почитателите й в обществените мрежи. Припомняме, че главният й спонсор е нейният татко Николай Георгиев, по прякор Ники Цайса. Той дава благо и драго дъщеря му да е звезда, да се облича и придвижва като такава.

След като се снабди с нова кола, Гери-Никол отпраши на отмора във Венеция. Там тя е в компанията на новото си тайнствено гадже. Влюбените гълъбчета са дружно от няколко месеца, само че варненката към момента не желае да издава кой е младежът, завладял сърцето й. Двамата се любуват на корабоплаване с гондола из каналите на града на любовта. За няколко дни във Венеция те съумяват да обиколят множеството от забележителностите, измежду които и... музеи. А вечер се любуват на вкусната локална кухня, гарнирана с вино. Това е първа сантиментална отмора за Гери и новото й гадже. Певицата и половинката й не са сами. С тях е и друга двойка, с която са извънредно близки. Припомняме, че трътлестата русокоска изкара бурна обич с ММА боеца Дани Илиев, който й изневери и я заряза.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР