В СУ Свети Патриарх Евтимий“ в Пловдив вече е стартирана

...
В СУ Свети Патриарх Евтимий“ в Пловдив вече е стартирана
Коментари Харесай

Ето какво предстои за ученичка, наливала се с водка по време на час

 В СУ " Свети Патриарх Евтимий “ в Пловдив към този момент е стартирана процедура по налагане на наказания по отношение на ученичката от скандалния клип, в който. Наказана ще бъде и нейната връстница, която е снимала видеото и го е качила в обществените мрежи. Това съобщи пред кореспондент на Plovdiv24.bg директорката на школото Валентина Стоенчева.

" Нарушението е съществено и е разказано във вътрешния устав на учебното заведение. Вчера имаше и съвещание на педагогическата гилдия, като нито един от нас не толерира такова държание. Адекватни наказания има и по отношение на възпитаници, които снимат и качват сходни видеа в обществените мрежи. Според закона никой няма право да записва или да разпространява видео с различен човек без неговото единодушие – изключително в случай че това е преподавател “, разяснява Стоенчева. Според нея в сходни обстановки голяма роля има възпитанието и фамилната среда.

Предстоят срещи с двете ученички и техните родители. Понеже девойките са малолетни, ще участва и педагогичен консултант. След това налагането на глобите ще се взема решение на педагогичен съвет. Всички срещи ще бъдат протоколирани.

Вариантите за наказване са следните:

Забележка, пренасяне в различен клас, предизвестие за пренасяне в друго учебно заведение или пренасяне в друго учебно заведение.

Директорката напомни и идентична преживелица от 2017 година, когато Тогава още веднъж в обществените медии се появи клипче от случая. Тогава и псуващата, и снимащата ученичка бяха преместени в друго учебно заведение.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР