В СУ Христо Ясенов“ се проведе кампания по превенция

...
В СУ  Христо Ясенов“ се проведе кампания по превенция
Коментари Харесай

В Етрополе се проведе беседа на тема „Да вдишаш щастие“

В СУ „ Христо Ясенов “ се организира акция по предварителна защита за вредите от използването на божествен газ.

Кампанията е по стратегия на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни, взаимно с контрольор Движение за права и свободи.

Беседа с учениците от гимназиален стадий организира доктор Велизар Марков – шеф поделение по анестезиология и интензивно лекуване при „ МБАЛ „ Проф. Д-р Ал. Герчев “ – гр. Етрополе. Учениците се срещнаха с рисковете от използването на божествен газ.

Пътят към това „лесно щастие“ е необятен и еднакъв – на ниска цена е и единствено за секунди те води в „ парадайса “. След няколко вдишвания купонът е във вихъра си. И защото е сякаш безопасен, от ден на ден младежи прибягват до използването на така наречен божествен газ, с цел да си доставят няколко минути положително въодушевление. Опиталите един път постоянно повтарят, тъй като резултатът на неукротим смях отминава бързо, а забележими следи не остават. Специалистът предизвестява, че използването на това вещество крие редица съществени опасности както за физическото, по този начин и за психическото здраве на младежите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР